78 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.02.09, 13:05 @bloodykiss86 Nr.: 21 Antworten

Darwinin Evrim-Teorisi
ya beni kör kildin ya,peki sen öyle diyorsan öyledir,
bak kardesim kimse dini inkar etmiyor,kaleminizi kullanmadan önce gözünüzü siz acin ve yazismalari dogru okuyup yorumlayin,..
Hala daha tutturmusunuz yok maymunun gecmisini neden arastirmiyorsunuz diye,..ben yeterince arastirdim,size de öneriyorum bunu,..
Arastirki ne kadar primitiv oldugunu anla.
-----
selbstständig
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 13:13 @bloodykiss86 Nr.: 22 Antworten

Darwinin Evrim-Teorisi
ya özür be kardesim,az önce sana yorum yapmadan önce dogru oku nasihatinda bulundum,bu anlamda kendim dikkat etmedim,..Özür RHan.
Aslinda kizginligima geldi,topic Darwin theorisi üzerineydi,bende bazi fikirlerine adamin katildigini yazmistim,adamlar Imansiz ilan ediyor beni.
Bu yüzden dikkatli okuyun yorum yapin demistim.
Tekrar kusura bakma yazismalarimin arassinda sana da kizmisim.
-----
selbstständig
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 13:36 @aksiyon Nr.: 23 Antworten

Darwinin Evrim-Teorisi
Arkadasim simdi oldu,ayni kitabi okumusuz,lakin ayri özetledik.
Bu nu sanal alemin gercek sohpet masasi olmamasina veriyorum,yani insan sadece kisitli satirlarla,.. yanlis anlasilabiliyor,..eminim seni reel hayatta tanimis olsaydim,yanlis anlasilmalar olmazdi,cünkü vücut diliyle,veya daha derin sohpetlerle insan insani daha iyi anliyor.

Az önceki yazdiklarini zaten yillardir savunmaktan yoruldum,sana tam anlaminda katiliyorum,

Sunu eklemek istiyorum,burda beni yanlis anlayanlar tek yazi ve satirimi okuyup fikir yürütüyorlar,bu sadece simdiki topic le de bagli deyil,..
ben sadece konu Darwin oldugundan birseyler yazayim demistim,yani siyaset din tartismasi yapmak istememistim.
Darwine de inanmiyorum,sadece bazi gelisim hakkinda ki theorilerine katiliyorum,bunu da tekrar bildirmek istedim.

Sagol sana da tekrar,fikirlerini kalemine iyi yansitmissin,.

-----
selbstständig
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 14:27 @aksiyon Nr.: 24 Antworten

Darwinin Evrim-Teorisi
Katiliyorum yine,lakin bu konular hassa oldugu kadar da cok cok derin ve yanlis anlasilmalara yol verdiyinden dolayi,özellikle cam mekan karsisinda,sana biz zaten bir sey icin yasiyoruz,..
Yani dine gelince,hepimiz elhamdürillah müsliman olsak bile,bu bakis acisina göre yine deyisebiliyor,yani cumadan cumaya camiye giden de var,seriyatcisida.
Siyaset e gelince,aslinda Devrimciside bir Milliyetciside,ikiside aslinda temel olarak insancil politika sürdürmesi gerek,ama neyazik ki bazi kendi cikarlari icin yanlis amaclari icin kullaniyorlar,bu diyer partiler icin de gecerli,..bunu da gecelim buda yanlis anlasilmalara yol acabilir.
Namus a gelince,zaten diyecek bir sey yok,namus kavrami ahlak ve edep erkan cercevesi icinde olmali,Allah kimseyi namussuz bir insana düsürmesin.

Len icimden geldi,sana su gülü vermek istiyorum,bir abinden görüslerine saygimdan kil.
-----
selbstständig
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 15:16 @aksiyon Nr.: 25 Antworten

Darwinin Evrim-Teorisi
Zitat:
CENAB i HAK Bazen HAK Olani Kafirin Dili Ile Söyletir..

Ilim müminin yitik malidir, ilim cinde olsa bile git al, ALLAHU TEALA buyuruyorki: Zenginligi istedigime ilimi istedigine veririm.....

tarkan arkadasimizda onu demek istiyor zaten, Gavur icadi degip kesip atmamak lazim, tabiiki bati hayranida olmamak lazim. onlarda bizim yitik malimiz bulunuyor, onu geri almamiz almamiz lazim, okumamiz lazim calismamiz lazim,erkegede kadinada FARZ olan ilmi ögrenmek lazim.
ne yazikki biz bacilarimizin basindaki bezi cözemezken elin gavuru teknoloji üzerine Teknoloji üretiyor.

Bu herzaman böylemiydi? islamiyet tam olarak yasandiginda Ilim bizdeyi:
-1000 sene önce Biruni dünyanin capini agirligini ayin mesafesini bugünki toleransa göre hesaplamis
-yine 1000 sene önce bugünki doktorlarin anca yapabilecegi seyleri Ibni sina yapmis
-Matematik, felsefe, fen , tip vs vs vs herseyi bizdan kapti gavurlar....

ILIME ACIK OLMAK LAZIM

son 200 senede TR de müthis bir gerileme olmus, osmanli fesi bile disardan ithal edilmis. 3 kere araba imal edilmis 3 kerede "araba icad etmek bizim neyimize biz yapamayiz" misali birakilmis. (devrim, anadol,imza vs.)
Reklam olmasin aslinda konumuzda degil ama "yigit düsdügü yerden kalkar" misali Nur cemaati ilim yönünden cok iyi bir yolda....
vesselam abicim
0

Beitrag gepostet am 19.02.09, 02:08 @atomkarinca_75 Nr.: 26 Antworten

Darwinin Evrim-Teorisi

Aynen be toprak,benim demek istediklerim de bundan ibaret,
ilim le bilimi birlestirmiyoruz,..aslinda hepsini Kurani kerim bize acikliyor,yol gösteriyor,ama bizse uygulamiyoruz.
Ne gerek var deyilmi,ohhh nasil olsa petrol bol misali,iste arap imperializmiyle bunu kast ettim,..
Hatta bizim Osmanliya da kiziyorum,bütün Padisahler,sadece kendi döneminin saltanatini sürdürdü,ama batili gücler,en azindan mirasini 1000 yil sonraya birakiyor,siysetide ekonomisinide buna göre uyguluyor,bunu deyince,yok bati hayranligi neden diye bana soruluyor,hayranlik deyil benimkisi,ben bize kiziyorum.
Adamlar daha agacta yasarken bizim saraylarimiz vardi,ama ne oldu,hep geri kafali olmamizdan dolayi bu hala düstük.Bize birakilan mirasi,..emanete ihanet ediyoruz.
Ve bu oyuna bizi o batili gücler getiriyor,...
Bu seriyatciligi da onlar bize uygulattiriyorlar,aman kimse uyanmasin diye,nede olsa yenilige evet dedinmi,ya adamin kellesi gidiyor,veya kalemini kiriyorlar...
-----
selbstständig
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Darwinin Evrim-Teorisi