88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.02.09, 12:50 Nr.: 1 Antworten

bunlar sadece güzel yurdumda olur.
Otobüs şoförü ‘yandaki kazaya bakarken’ otobüsü devirdi; 6 ölü. (11 Şubat)

• Bıçaklanan adamı arkadaşları, 5 dakika mesafedeki İzmit Devlet Hastanesi yerine "Tanıdık doktor var" diyerek Gölcük’e götürürken yolda can verdi. (15 Şubat)

• Kurban Bayramı’nın daha ilk dakikalarında 103 kişi kendini yaraladı; bir tosun da 5’inci kattan düştü! Japon turistler sokaklarda kurban kesen Türkleri kameralarla kaydetti.

• Evine gelen elektrik faturasını gören Kemal Derviş "Bu faturalar herkese böyle mi geliyor? Bu millet buna rağmen isyan etmiyor ha... Türkiye’de isyan çıkmayacağına inandım" dedi. (25 Şubat)

• Malatya’da hırsız, çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi aradı! (27 Şubat)

• Bursa’da Umut Semerci adlı genç "Bir Çift Yürek"i okuyup Aborjinlere katılmak üzere evden kaçtı. (4 Mart)

• Bir adam halay çekerken kendini bıçakladı!

• İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği şenliğe çağıracağı isimleri açıkladı: Tecavüzden hapis yatan Doğuş ile kadın dövmeyi savunan İbrahim Erkal. (5 Mart)

• Yozgat’ta Mc Davut’s’ adıyla köftecilik yapan adama Mc Donald’s uyarıda bulundu. Köfteci, "McDonald’s’a bir zarar verdiysek özür dileriz" dedi. (9 Mart)

• Rize ve Giresun’da iki kişi kendi kestikleri ağacın altında kaldı. (11 Mart)

• Konya’daki bir markette avakadonun yanında ‘kullanma klavuzu’ verilmeye başlandı. (15 Mart)

• Trabzon’daki bir çiftin kızlarına, her gün önünden geçtikleri GİMA marketin ismini verdikleri ortaya çıktı.

• Tunceli’de 3 bin kişi birahanede çalışan 8 kadına karşı yürüdü. (25 Mart)

• Nuri Ergin "Şambabası, satanist, anafo, sanal Pokemon, kınalı kuzum, Ciguli, Marziye" benzetmeleri yaptığı Alaattin Çakıcı ile barışabileceğini söyledi.

• Samsun’da kurusıkıya gerçek mermi koyan 2 kişi birbirini yaraladı. (29 Mart)

• ‘Kümes Hayvanları Derneği’ adı altında horoz dövüştüren gruba Hayvan Dostları Derneği baskın yaptı; 4 kişi yaralandı.

• Urfa’da 2 çete, 13 yaşındaki usta kapkaççı M.Y.’yi transfer etmek için otomobil önerdi; kavga çıktı, 11 kişi tutuklandı. (31 Mart)

• Show TV’nin "Kaçak" adlı yarışmasındaki "kaçan adam", Bursa’da kendisini gören 10 kadar işgüzar tarafından "Kaçak lan bu" denilerek dövüldü. (5 Nisan)

BAŞLARI ÖRTÜLÜ OLDUĞU İÇİN SINAVLARA ALINMAYIP OKUMA HAKKI ELLERİNDEN ALINAN İNSANLAR

SIRF ONLAR GİBİ DÜŞÜNMEDİĞİ İÇİN FİŞLENİP BUNLARDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DİYE SAYFA SAYFA HABERLER

EVLADINA KURANI ÖĞRETMESİ İÇİN 12 YAŞINA GELMESİNİ BEKLEMEK
0

Beitrag gepostet am 14.02.09, 14:18 @akinci24 Nr.: 2 Antworten

Zitat:
BAŞLARI ÖRTÜLÜ OLDUĞU İÇİN SINAVLARA ALINMAYIP OKUMA HAKKI ELLERİNDEN ALINAN İNSANLAR
ben encok buna kiziyorum .türkiye üslüman ülke oldugu halde zorluk var.nedemek yaa.almanya kapali doktor mühendisler dolu ya ....türkiye neden böyle yapiyor hic mi hic aklima girmiyor.yanliz YAZIK diyorum.minimini giyenlere dur demiyorlar ama kapalilara dur diyolar UYAN TÜRKIYE UYAN !!!türkiyemi seviyorum ama bu konu rahatsiz oluyorum.ben malesef kapali degilim ama yinede H_A_K_S_I_Z_L_I_K bu diye kiziyorum
-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 16.02.09, 08:55 @ayyildizlixxl Nr.: 3 Antworten

türkiyeye okadar baglisin ne isis var kizim burda?? senin gibi konusanlarin burda bi saniye durmasani sinirleniyorum. geri git kizim ozaman !!

ben malesef kapali degilim !! diyorsun, kim sana engel kapanman icin ?? birak böyle konusmalari.

en iyisi sen git türkiyeye geri, orda kapat kendini , mutluca yasarsin, ve senin gibi düsünen insanlar burdan defolmus olur, sen kurtulursun bizde senin gibi düsünenlerden kurtuluruz burda !
0

Beitrag gepostet am 17.02.09, 13:56 @inanc71 Nr.: 4 Antworten

ben ne yazdim sen ne yazdin RICHTIG lesen!!!sen türkiyeye gitkapan. sen kimsin ya sana ne .hem ben burayi almanyayi kötülemedin fark etmemissin almanyada insanlar kapalilari karismiyor dedim.kapali kizlar ALMANYADA sinvlara giriyor ama türkiyede zorluk cikariyorlar TÜRKIYEDE zorluk cikariyorlar sen topiclere girince erst alles richtig durchlesen akincinin yazisini okumadin galiba.Zitat:
burdan defolmus
ilk önce biraz terbiyeni takin ve yabanci kisilerle nasil konusulur ögreninde gelin....kimseyle böyle konusamasiniz.neyse aslinda sizi ciddiye bile almiyorum
-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!