100 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.02.09, 18:24 Nr.: 1 Antworten

Namaz Kılan Günahkarın Hali
Salih bir zatın komsusu, pazarcılık yapar, isten eve gelince cilingir sofrasını kurar ve her gece gürültü yapardı Salih zat, komsusunun gürültüsünden rahatsız oldugu icin, baska bir eve tasındı, bir kac gün sonra da bu komsunun vefat etmesi üzerine tekrar eski evine tasındı

Bir gün kapı calınır, acıp bakar ki boyu, gök yüzüne kadar uzanan bir adam Ne istedigini sorunca, adam der ki:

Kazmayı al benimle gel

Sen kimsin, beni nereye götüreceksin, bana ne yapacaksın?

Sus, kazmayı al benimle gel

Kazmayı alır, beraber mezarlıga giderler Bir mezarı göstererek burayı kaz der Mübarek zat gösterilen mezarı kazar, dur der, bir tugla cıkarmasını söyler ve bir tugla cıkartır, tuglayı cıkardıgın delikten mezarın icine bak der, bakar ki, komsusu Cennette ve üstelik tahtta oturuyor, tahtı da var

Mübarek zat sasırır, (Bu benim vefat eden komsum Bu nasıl olur? Peki ben nerede hata yaptım?) der

O zat da der ki, vefat eden komsun, her günahı islerdi: ama namazını hic bırakmazdı Namazın arkasından da, söyle dua ederdi:

Ya Rabbi biliyorum günahım cok: fakat Peygamberimizi sallallahü aleyhi ve sellem, ehli beytini, Eshabı Kiramı ve onların yolunda olanları seviyorum, onların hatırına günahlarımı affet, bana Cennetini ihsan et diye dua ederdi Namazlarını ve bu duayı hic bırakmazdı Bu hasleti onun kurtulmasına sebep oldu........Ve Mübarek zat Allahim ben ne yaptin der.

selam ve dua ile
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 18:27 @lucky_strike_99 Nr.: 2 Antworten

-----
Sevdalarim....
0

Beitrag gepostet am 10.02.09, 14:49 @ilosch Nr.: 3 Antworten

tskler
0

Beitrag gepostet am 10.02.09, 14:49 @tigin_han Nr.: 4 Antworten

güller icin merci tigin_han abicigim
0

Beitrag gepostet am 10.02.09, 15:18 @aymavisi Nr.: 5 Antworten

eyvallah gardasim Cümlemizden Allah razi olsun insallah .
0

Beitrag gepostet am 10.02.09, 17:18 @lucky_strike_99 Nr.: 6 Antworten

paylasm icin tskler.namazdan sonraki dua güzel bir dua.kisa ama öz.
-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!