98 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.02.09, 15:24 Nr.: 1 Antworten

GÜZEL SÖZLER ILE NAMAZ VAKITLERI :rose:

EY KUL;ETME DÜYA NAZI;KIL NAMAZINI
SONRA KILARIZ DIYENIN,DÜN KILDIK NAMAZINI

-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 17:16 @ayyildizlixxl Nr.: 2 Antworten

DOGDUGUNDA KULAGINA EZAN OKUNUR

ÖLDÜGÜNDE EZANSIZ NAMAZIN KILINIR

HAYATIN ISE :

EZAN VE NAMAZ ARASINDA

OLAN O VAKIT KADARDIR

NE KISA DEGILMI ?????????????????????

Sevgilli Peygamberimiz HZ Muhammed Mustafa (S.A.V) Efendimiz buyuruyorki:
Bu Dünyada Garip gibi yada bir Yolcu gibi ol

Bu güzel Namaz vakti kliplerini bizlerle paylasdiginiz icin tsk ederim
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 17:37 @lucky_strike_99 Nr.: 3 Antworten

her paylasimin bir kisinin acip bakmasi yani gercekten paylasilmasi benim icin büyük mutluluk.ben size tsk ederim...
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 18:17 @biolojikafetboy Nr.: 4 Antworten

dogrusu bende bilmiyordum.ögreenim olmadi arkadaslari sormayi bile utanmistim.namaz bilmiyor diye tuaflarina gider diye.drlerdi hep ailedekiler .yaslandigim zaan hacca yaslandigim zaman amaz .dogrusu ben öyl biliyordum.ama 17 yasimda abimi kaybetim.dedimki herkes yaslanmiyor.ben acaba nekadar ysiyacagim.kendi kendime internettebaka baka kitablardan zorlanarak ögrendim ,cünkü rükü seccde onlari bile bimiyordum.simdcok sükür biliyorum e kacirmamaya gayret ediyorum.kacirmiyorum desemyalan olur allah biliyor ya kacirdigim oluyor .vakit öyle cabuk geciyorki,,,
ben burdan su msj vermek isterim.ne yapilirsa simdi yapilir genc iken sonra belki gec kalinmis olunur.yaslanacagim diye beklenmemeli bakalim yaslanilackmi,hem yaslandigimizda ayni kuvvetteolurmuyuz.ne kadar namaz klinir anlatmak istediklerimi insallah aktara bilmisimdir
-----
0

Beitrag gepostet am 10.02.09, 15:39 @biolojikafetboy Nr.: 5 Antworten

Zitat:
messela sen farkina varmisindir dinle ilgili birsey ekledigin zaman bakiyorsun kimse yorum yapmiyor bir kac kisi ama askdan yazarsan 1500 kisi yazar

ne yazikki fark ettim.bana baska isin yokmu yazan bile oldu.neyse...aslinda üzcü bir durum ama zaman.bu forum eger paylasim sayfasi ise ben bunlari yani sevdigim seyleri eklemeye devam edecegim.isteyen bakar isteyen bakmaz.eski yerlerede yavas yavas bakiyorum.güzel olana mutlaka yorumyaziyorum.bu ara sizinde basinz sag oilsun.cocuklara üzüldüm daha cok kücüklermis.benim yerine baslarina oksa.saygilar
-----
0

Beitrag gepostet am 11.02.09, 12:13 @biolojikafetboy Nr.: 6 Antworten

Zitat:
abimi 21 yasinda kaybetmisdim yegenimin biri 17 biride 9 aylikken kaybetmisdim

ben sanmistim ki yegenlerin 17 ile 9 aylik iken abini yani yegenlerin babasini kaybetin o yüzden benim yerime baslarina oksa dedim.yegenlein babasiz diye .ma coook özür dilerim yanlis anlasilma olmus onlardami öldü.cok üzüldüm.kazami gecirdiler.cok aci basiniz tekrar sag olsun.ne diyecegimi bilemiyorum.
-----
0

Beitrag gepostet am 11.02.09, 13:12 @biolojikafetboy Nr.: 7 Antworten

allah ailedkilere sabir versin...hepside cok genc.ecel iste genc yasli ayirmaz.allahin takdiri,allah geri kalanlara uzun saglikli ömür versin.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!