94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.02.09, 21:46 Nr.: 1 Antworten

HADI DUA EDELIM

-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 06.02.09, 11:26 @pastirmayiseven Nr.: 2 Antworten

HADI DUA EDELIM
senden de allah razi olsun.kimse acip bakmiyacak diye dogrusu üzülüyordum.oysa ne kadar önemli bir duai herkes ile paylasmak isterdim.allah herkesin güzel dualarini kabul eder insallah.
allaha emanet ol,hakkini helal.
-----
0

Beitrag gepostet am 06.02.09, 11:37 @ayyildizlixxl Nr.: 3 Antworten

HADI DUA EDELIM
Paylasim icin tsk ederim...

Zitat:
allah herkesin güzel dualarini kabul eder insallah.
AMIN
-----
Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim..
0

Beitrag gepostet am 06.02.09, 11:51 @illusion75 Nr.: 4 Antworten

HADI DUA EDELIM

PASTIRMAYI SEVENE YAZDIGIM GIBI PAYLASILMALAR PAYLASILDIKCA GÜZEL:SENDE ACIP BAKTIN BEN SANA TSK EDERIM:ALLAHA EMANET OL:HAKKINI HELAL ET:
YA AZ EVVEL BIR FORUM SAYFAMDA BIRI NE YAZSA IYI" DIN DERDI VERIYORSUN BASKA ISIN YOK GALIBA":::BÖYLE DÜSÜNENLERDE VAR DIYE ÜZÜLÜYORUM:ÖZEL RELIGION KATEGORIE EKLENDIYSE NEDEN OLMASIN AMA BILMIYORUM ARTIK:

-----
0

Beitrag gepostet am 06.02.09, 11:54 @ayyildizlixxl Nr.: 5 Antworten

HADI DUA EDELIM
Öyle diyenlere bakma sen...
-----
Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim..
0

Beitrag gepostet am 08.02.09, 15:29 @ayyildizlixxl Nr.: 6 Antworten

HADI DUA EDELIM
Ben neden goremiyorum videoyu
0

Beitrag gepostet am 08.02.09, 16:27 @ayyildizlixxl Nr.: 7 Antworten

HADI DUA EDELIM
Tskler Amin hemde binbinkere AMIN

Zitat:
kimse acip bakmiyacak diye dogrusu üzülüyordum

Burasi mesur efendim Dogru yada yararli böylesine güzel bir topice 10 kisi cevap verse sacma sapan önü arkasi belli olmayan topiclere 100 lerce kisi cevap verir günler gecerki 1 tane cevap bile alamasin .
Ama Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) buyurmuslarki sen ilmini bilgini dinini yay diger kulaklara duyur okuyup okumamak onlarin elindedir.

tekraren tskler
0

Beitrag gepostet am 08.02.09, 16:41 @ayyildizlixxl Nr.: 8 Antworten

HADI DUA EDELIM
Bu da benden olsun her Namazdan sonra okunmasi gereken güzel bir tesbihat.

0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 13:11 @lucky_strike_99 Nr.: 9 Antworten

HADI DUA EDELIM
cok tessekür ederim.yazdiklarinizda cok haklisiniz.bazen "bos ver yollama zaten kimse bakmiyor"düsünecek ouyor ama bu sözlerin nefsimden geligini fark ediyorum ve yolluyorum.dedigniz gibi Zitat:
Ama Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) buyurmuslarki sen ilmini bilgini dinini yay diger kulaklara duyur okuyup okumamak onlarin elindedir.
bu bir sünnet ise bir kisi icin olsun yolluyorum.
aslinda bende daha cok bilgisiz sayilirim daha bir kac senedir kendimi gelistiriyorum.allah razi olsun arkadaslarimdan.ailemden birsey ögrenemedigimden biraz cahil kaldim.okuyorum ama okumak yetmiyor okulda bunlari ögretmiyorlar cünkü.
tesbihatiniz icin cok tskler.biz illahi dua gibi benzer seylerde duygulaniyoruz icimiz bir hos oluyor aglayacak oluyoruz.ben bunu cook merak etmisimdir aslinda acaba mesela almana dinletince ayni dygulari yasarlarmiki.yani müslüman olmayanlar.garip soru ama bilemiyorum aklima gelince düsünüyorum. allaha manet olun hakkinizi helal edin
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 13:14 @kumral_kizzz Nr.: 10 Antworten

HADI DUA EDELIM
canim kardesim üzüldüm acaba tekrar denesen.belki takilmistir o sira.yine bakamasan yaz tekrar yollarim.
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 15:38 @ayyildizlixxl Nr.: 11 Antworten

HADI DUA EDELIM
Biliyormusun ayyildiz arkadasim babamin bana ögrettigi bir sözü cok severim ve herzaman bu sözü tekrarlarim bir günün dahi gecmez bu sözü söylemeden.

Sen olmasaydın, sevda yetim, ask öksüz, sefkat kimsesiz kalırdı( en, suskunluklarımızın sözcüsü senin sözünde saklı pınarın serinligi sensiz sular dudagı yakar sensiz yagmurlar bosa yagar dedigin gibi eyle bizi YA RESURULLAH YA MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)

saygilarimla
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 15:47 @lucky_strike_99 Nr.: 12 Antworten

HADI DUA EDELIM
cok güzel bir söz.anlam dolu.babanin kiymetini bil.(benimkide lafmi biliyorsundur mutlaka)
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 16:05 @ayyildizlixxl Nr.: 13 Antworten

HADI DUA EDELIM
anladimki sende ilahileri cok seviyorsun ayyildiz arkadasim birde su tarz ilahiyi sana dinletmek istiyorum bakalim begenecekmisin .

0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 16:12 @ayyildizlixxl Nr.: 14 Antworten

HADI DUA EDELIM
Tesekkur ederim simdi oldu nedense bazen eklenen viedoyolari goremiyorum paylasim icin tskler
0

Beitrag gepostet am 09.02.09, 16:22 @lucky_strike_99 Nr.: 15 Antworten

HADI DUA EDELIM
ilahi süper daha önce hic dinlememistim.bir insan bir defa dogacak bir defa ölecektir...bunu bilerek yasamali cünkü geri dönüsü yok buna göre bir topik eklemistim.ahirete yolculuk diye.
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

HADI DUA EDELIM