132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.02.09, 14:57 Nr.: 1 Antworten

IBRET OLSUN

-----
Her gülün dikeni vardır ama her dikenin gülü yoktur
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 15:19 @pastirmayiseven Nr.: 2 Antworten

IBRET OLSUN

yanlis yolladim bu daha iyi mi
-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 16:09 @ayyildizlixxl Nr.: 3 Antworten

IBRET OLSUN
paylasim icin sagol canim, üzülmemek elde degil, ama neyzikki bu dünya zalim dünya, zenginlerin dünyasi..

ALLAH`im darda kalan her kuluna yardim etsin, dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden neyazikki..
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 16:42 @ayyildizlixxl Nr.: 4 Antworten

IBRET OLSUN
Biliyormusun Yildiz,bu ve buna benzer korkunc ibret alinmasi gereken yasam manzaralariyla karsilasiyorum.
Madem bu görüntüleri din basligi altinda yer vermissin,bende sunu söylemek istiyorum.
Bu yüzden sadece yüce Rabbime,benim bunlari yasamadigim icin sükür edip gecemiyorum,yani Allah im neden bunlar,sen degil misin kaderimizi cizen,niyetim hasa sana isyan,seni sorgulamak degil.
Yok yani bizleri deniyorsun,yaradan sensin,..lakin senin bizi denemene gerek yok.
Bunca günahsiz...
Tamam insanin icinde paylasma,acima gibi insani duygular yaratiyorsun,ama yine de anlayamiyorum Tanrim.
-----
selbstständig
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 19:18 @ser73dar Nr.: 5 Antworten

IBRET OLSUN
hakklisin ne yazikki öyle.gercekten her zengin elinden biraz verse acaba dünyada bukadar fakir olurmu.ona bakarsak ne zenginler var.aslinda kurana herkes uymus olsa ne fakir kalirdi ne kanuna gerek olurdu...benim fikrim bu.
-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 19:20 @ayyildizlixxl Nr.: 6 Antworten

IBRET OLSUN
Paylasim icin tskler...
Gercektende Ibret olsun
Bunu daha oncede gormustum tuylerim diken diken olmustu..
Halimiza gercektende sukretmemiz gerek
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 19:30 @ser73dar Nr.: 7 Antworten

IBRET OLSUN
aslinda söylenmezsag ellin verdigini sol bilmemesi lazim derler ya .so gross geldkann ich auch nicht geben.anamin babanin eline bakarken...ama mesela türkiyede bir cocuk su satiyordu o sicakta günesin altinda.aileme dedim bakaldan su alacagimiza bu cocuktaki sulari alalim.iciyoruz zaten türkiyede su kac para ungefähr bir kiste parasi bile myapmiyor.aldik cocuk sulardan kurtuldu biz suyumuzu ictik.der arme konnte nach hause.aslinda bir zengin olsam herkese yardim etsem diye dua ediyorum ama bir yandanda aman olmasin birde huyum degisir diyorum.aman istemem allah olmayana versin.parasi olan cogu bencil.selten gibts gute
-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.09, 19:41 @ser73dar Nr.: 8 Antworten

IBRET OLSUN
hakklisin gülümsemek,cok önemli ama onu unutanlar bile var.bir hadiste hicverilecek birseyin yoksahayvanlara karbus kabugu verin diye bir hikkaye okumustum.kücük seyler bile büyük sevaba sebeb oluyor.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

IBRET OLSUN