|
|
|
Kiniyorum |
Selam turkbase üyeleri
dün ben bu forumda tam 3 sefer yazi yazdim
yazinin basligi:
Alevilerin Muharrem matemi
ame nedense bu yazilarimi kim sildiyse silmisler.
Soruyorum sizlere bu forumda alevilerinde yazi yazmalari yasakmi
yasaksa neden biryerde bildiri yok alevilerin yazi yazmamalari icin.
Baska yazacak birsey bulamiyorum ancak bu forumda olan admileri veya ilgilenen kisileri kiniyorum yapmayin böyle ayrimcilik insan insandir ne olursa olsun.
saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
slm arkadaslar
bu forumlarda öyle uzun yazilar varki silinmiyorda, benim yazdigim yazilarmi silinyor uzun yazilmis diye
kusura bakmayin ama baska bahane bulmadinizmi da uzun yazmissin da silindi diyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
ben yazmisitim "cok uzun yaaa" ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
Zitat:ya silinmis bir seyin nesini tartisiliyor anlamadim gitti |
valla bende anlamadim ama ferdi abinin yazdigi seyi okuyunca musst ich einfach antworten  is aber echt net nötig silinmis gitmis bitmis punkt ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
Zitat:karistir karistir ortaligi uzun diye |  benim isim buuuu
Zitat:simdi burda ben bilmiyorum benim haberim yok tabi tabiii |
bosveeer nüküs wichtiiiig ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
Zitat:Konuynan ilgili birsey bilmiyorsaniz uslu uslu kenardan okuyup gecin! |
konuyu bastan beri takip ediyorum canim .... yaw napalim simdi silinmis gitmis nediye sinirleniyosun sanki  ..... böyle bos seylere kafani yorma iyi degil sonra sinir hastasi olursun ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
evet canim biliyorum  Alevilerin Muharrem matemi ... forumu 3.kez actiginda okumustum ve lütfen silmeyin demisti ... ferdi abide baslikla yazdiklarinin alakasi yok demisti .... tabi ben hepsini okumadim ve cok uzun yaaa yazdim .... offff amaaan bana ne yaa fark etmiyormusun kimseyi ilgilendirmiyo bu konu bence sende daha fazla kafani yorma ve üzülme kibriyaguel gibi ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
tamam güzelim seni anliyorum ama eminimki senin cvbindan sonra silinmedi bu forum .... gercekten cok uzundu ondan silinmistir ...
Zitat:Zaten nickimi sildirmeye karar verdim! Burada durmanin hic bir anlami yok! |
yaw sildirme niye sildiryosunki bu konu yüzünden mi bosver yaaaa takma sanki  sildirme nickini sinirin gectikten sonra yine girersin ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
Zitat: estarullah
Zitat:sana istersem kac tane uzun uzun yazilar gösterebilirim |
ama onlar bu kadar uzun degil ..... neyse sen bilirsin ben burayi seviyorum burasi bana göre degil diyosan öyledir ... ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
Eger ki burda bir adaletsizllik varsaaa adminleri göreve cagiriyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
genelde bu tarz konularda seviyesiz tartismalara girdikleri icin kendini bilmez bazi arkadaslar..konularda dogal olarak silinior |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
olabilir muhatap olmamaya calis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiniyorum |
ayrimciligi sen yapiyorsun bak bilinc altinda bir yasaklama varmis gibi alevilere iste bu sebebten dolayi insanlari ayirmaya calisir gibi yazilarindan dolayi siliyordur Adminler... kendini zorlama bence bu tür davranmadan cik arkadasim kimsenin ayrim yaptigi yok sadece ayrim olmayan yerde ayrimcilik yaratmaya calisanlar sen ve senin gibi düsünenlerdir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!