|
|
|
Can Dostumun Yegeni Sehit Oldu... |
Tüm şehit yakınlarına sabır diliyorum. Hiç bir söz verilen CAN ları geri getirmez, ama bizlerin yanlarında olduğumuzu ,acılarının acılarımız olduğunu bilmeleri aileler için belki küçücük bir tesellidir. herkes öyle doğru şeyler yazmışki.çok şey söylemicem.sadece şunu dicem, BİRİLERİ yataklarında nasıl uyuyabiliyorki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mekanlari cennet olsun yattiklari yer süt gölü , ruhlari sen olsun keske bu haberler bir son bulsa yanan yürekler dursa yine kac yürege ates düstü kac cocuk babasiz kac bayan essiz ,kac anne avlatsi kac baba ogulsuz kaldi neden iki seneden beri bu kadar can yaniyor neden tayyip basa gelince teröristler cogaliyor ??????????????? NEN TAYYIPIN OGLU ASKERLIGINI DOGUDA YAPMIYOR LAFTA DINCI VATANINA MILLETINE SADIK TÜRKIYEYE KARIS KARIS SATARKEN NERDE DININ ???????????? NERDE INANCIN ???????????? DIN BAS ÖRTÜSÜNDE OLMAZ YÜREKTE OLUR O YÜREKTE ONDA NE GEZER YAZIK KI GÖZÜMÜZÜ BOYAMAYA DEVAM EDIYOR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haci sakir simdi cok aci bi durumdayiz sana iyi davranacam . basta arkadasinin oglu olmak üzere sehitlerimize ALLAHTAN rahmet,yakinlarinada sabir diliyorum. basimiz sagolsun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehitlerimize allahtan rahmet bizlerede sabir diliyorum
gencecik fidanlara pusu kuranlar onlari bizlerden alanlarda allahin gazabina ugrasin.....
amin
----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apo asilsin meclisteki temsilcileride sonra etnik temizlik yapialcaksa yapilsin hakkariyei komple temizlesinler ben artik ilimli dusunemiyorum belki irkci denecek bana ama denilirse denilsin 2 hafta önce 40 gunluk evli bir kadin askeri lojmanda haytini kaybetti bu sabah askerlerle beraber 17 yasinda genc kiz birebir intikamlari alinmali 17 yasindaki pkklida öldurulsun 40 gunluk evlide öldururlsun ... . otobuse bindiklerinde otobusleri patlatilsin mahhallerinde bombalar patlasin yeter artik hep bizim insanimiz mi aglayacak .....
sert kararlari almanin vaktidir.. yeter artik bu milletin cainin yandigi ..... ----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o canileri ALLAH öldürmesinde sürüm sürüm süründürsün. Allah yurdumuzu ve insanlarimizi bu canilerden korusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha ne istiyor bu caniler bizden? dillerini konusuyorlar,her haklari var.evet onlar kan dökmeyi hobby yapmislar hastalik haline gelmis.türkiyeyi tamamen kendi kontrollerine gecirselerde o zamanda baska sebeblerden kan dökerler. bu aidsten daha bir pis hastalik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi DITIB turkiye cumhuriyetinin avrupadaki din isleri temsilciligidir ... 30 yillik bir gecmisi vardir imamlar devlet tarafindan gönderilir konsolosluklarda din ateseleri görevlidir ...
burdaki devlet tarafindan kurulan camiler hep ditib e baglidir ...
yönetim kurullari vardir dernek statusundedir baskan ve yönetim kurulundan olusur ..üyelik sistemi vardir... gelir kaynaklari aidatlar duzenledikleri kermeslerden gelen kazanclar , bagislar ve devlet yardimlaridir ....
----- terkeden kalandir aslinda, gidende bu yuzden gitmistir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bu canilerle erdogan daha sert dil konusmali.bu ülkeyi dedelerimizin kaniyla kurduk ve kimseyle bölüsmeye niyetimiz yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkiyeyi bölselerde kürdistan yine kurulmaz.suriye,iran gibi ülkelerde bu konuda söz hakki var.tabiki iraki bölerek hefeflerine ulasmak isteselerde bu gercek olamaz diyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vatan Sagulsun Başıniz dik, göğsünü gere gere, hızlı adımlarıyla yeri döverek Türklerin varlığına armağan olsun kani yerde kalmayacak Insallah. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu konuda bile Politika yapiyorsunuz!!!!
Cok ayip!!!!!
O kadar sehit vermisiz, siz akp chp mhp kavgasi yapiyorsunuz!!!!!
YUHHHHH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal bee sana assi toniiii.  Aslanim benim.  Kocum benim.  Sen nerde kaldin yaa  lLan bunlar varya bunlar, burada yazanlar burayi sanki Forumun Politika kösesi sanmislar  Oysa bura sevme sevilme, degme degilme yeri. ASTON ben bunlara varya hergün tam 31 kez dedim.  Laa yapman usaklar böle.  Siyaseti aska alet etmeyin. Size ne ölenden yitenden, siz almanyada yasiyonuz, yeyin icin yatin zibarin dedim  Emme velakin dinemediler beni. Seninde dedin gibi Ülkeye her gün sehit geliyosaa AKP nin CHP nin MHP nin BDP nin PKK nin sucu ne????????????????????????? dedim emme inan dinemediler Aston. Baktim sözüm dinenmiyor aldim elime bir Baston.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehitlerimize ALLAH' tan rahmet geride kalanlara can saglıgı ve dayanma gucu versın...buyuk mılletımızın bası sagolsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tüm şehit ailelerin başı sağ olsun allhtan rahmet dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basiniz sagolsun.... yine mehemetcik cekiyor ceremesini... aileler yaniyor, ocaklar sönüyor, yuvalar viran ediliyor...
büyük baslarin hatalarini mehmetcigimiz caniyla ödüyor...
hani israil'in üzerinden gölge kalksin diye, Türkiye'nin basina sardilar yine hamam böcüklerini bahar geldi yaz geldi cikistilar yine inlerinden ....
vah benim Mehmetcigim ALLAH size yardimci olsun, oy benim Sehidim ALLAH rahmet eylesin, nur icinde yatasin insaallah.... elden ne gelir...!
Selametle ----- "La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!