79 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.06.14, 12:03 @smsnlu55 Nr.: 21 Antworten

bordo berelilerrr

Arkadas fazla Rambi filmleri izlemis kucukken,

Hâliyle etkisi altinda kalmamasi mumkun degil,

Insallah bir gun atlatir coni travmasini ...

-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 12:47 @narkotik-58 Nr.: 22 Antworten

bordo berelilerrr
kesinlikle öyleyizz abii,,ve bu askerler inanin bu isi vatan sevdasi icin yapiyolarr aldiklari paraya yoksa her yerde is bulurlar demi ? neden gecesini gündüzünü daglarda ailesinden uzak gecirsinn bunu kimse anlamazz,,bizdeki bu ruhh dünyada hic bir millete sahip olmayacak bir olaydir..ve bunu kimse anlayamaz kiskananlar ise ya piskolojiye giriyo ya paraya
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 14:05 @mehriban Nr.: 23 Antworten

bordo berelilerrr
tabiki dünyada her kezin yapmasi gereken isler var..görev dagilimi bellidir. mesalla her kez zengin olsaydi isci olurmuydu dünyada,,birileri biseyleri yapiyo ama bu özel kuvetlere yani borda bereli olmak herkeze zaten nasip olmuyo kac kisi olmak istiyo olamiyo egitimleri tek.3.5 yil sürüyo en az subay olmak sartiyla....olay DOGU degill bizim ülkemizin askeri gücü olmasin inan türkiyede kimse evinde rahat uyuyammaz dört yanimizz düsmanlarla doluuu
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 14:15 @mehriban Nr.: 24 Antworten

bordo berelilerrr
rica ederimmm
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 14:15 @mehriban Nr.: 25 Antworten

bordo berelilerrr
rica ederimmm
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 16:02 @-toni Nr.: 26 Antworten

bordo berelilerrr
Toni bak kac zamandir burdasin sen hic gördünmü burda bir türkün bir kürde hakaret yaptini.ancak kendini savunma amacli olmustur bu her alanda böylee bizim yaptigimiz suan savunma .hakaret eden düsmanlik eden nedense hep sizlersinizzz
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 16:37 @-toni Nr.: 27 Antworten

bordo berelilerrr
ben senin türkler hakkinda ne dedigini nasil hakerett ettigini her yorumunda okuyomm..bak bazi seyler degerlidir yasadigin topraklar kutsaldir binlerce kan sehit verilerek elde edilmistirr saldiriyonmu sen saldiriyonn,,bayrak milletin ulusun semboludurr,ne olmus indiyse diye yorum yapiyonmu yapiyonn...bazi seylere dil uzatammasin eger uzatirsan kusura bakma kardes o dili keserlerrrr....sana küfür yapiliyosa bir oku bence yazdiklarini bakilimmm
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 17:45 @-toni Nr.: 28 Antworten

bordo berelilerrr
ben ne irkciyim nede fasitizm benden simdiye kadar kürtler hakkinda bir tane kötü yazimi buraya koyamassin,,kimse birbirinden ayirt edilemez ne dini ne dili nede irkiyla..burda olan seyler tamamiyle degerlerimize sahip cikmadir biz türk milleti gelenekleri görenekleri örf ve adetleriyle yasayan bir millettizz..sen bizi ne almanlarla nede abd ile kiyaslama..ha sen türk devletini sevme umrumda degil mecburda degilsinn..ama hakaret edersenn gereken cevabida alirsinnn
0

Beitrag gepostet am 13.06.14, 23:47 @-toni Nr.: 29 Antworten

bordo berelilerrr

250 bin misali kimin attigi belli tonicigim,

Bak ben link dahi verdim ve o verdigim link yazdiklarii kanitliyor,

Peki Sen hani iddia ettigin hayal urunu 250 liracik,

Yok linki verdin yada belgeyi getirdinde bizler mi inanmadik yoksa,

Anlasilan birincilik var ise birilerinde oda sizlerde,

Neysse 250 liracigin izinden anca anca yol alirsin Sen,

Hadi hayirli yollar Sana Toni ...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.06.14, 00:12 @drc Nr.: 30 Antworten

bordo berelilerrr

Sorun degil boyle Irlandali-lar hep icimizde vardi ve hep var olacaklar,

Turku kucuk dusurmek icin ellerinden geldiklerini yapsalarda,

Osmanli onlarin tarih kitaplarinda 70 nesline yeter ve artar bile,

Bu yuzden istedikleri olamayacagi gibi aslada rahat olamayacaklar ...

-----
0

Beitrag gepostet am 14.06.14, 16:03 @clip Nr.: 31 Antworten

bordo berelilerrr
onlar bizim grur kaynagimizz
0

Beitrag gepostet am 15.06.14, 12:53 @-anahita- Nr.: 32 Antworten

bordo berelilerrr
bak simdi anahita diyelimmiki bu askerler senin dedigin sebebten dolayi olmasinn..bu askerler adam öldürüyo  duygulari yok diye tamammi...o zaman bu vatani kim koruyacak düsmanlar bize saldirdi ginda,,artik sen karsilarina cikar hayir bu yaptiginiz insanlik disi yapamazsiniz böyle bisey dersin..sonra onlarda cikar gider her sey güllük gülistanlik olur..
0

Beitrag gepostet am 15.06.14, 12:56 @d-83 Nr.: 33 Antworten

bordo berelilerrr
bunlarin ÖZELKUVETLER yarismasi oluyo..orda birinciligi kimseye kaptirmiyolarr bu tescillidir..videolardada örnekleri var zaten
0

Beitrag gepostet am 15.06.14, 13:01 @d-83 Nr.: 34 Antworten

bordo berelilerrr
hakaret olayina gelince..ben herkesin düsünlerini savunmasindan yanayim, ama düsüncelerde fantazilerden ve realiteden uzaksa sacma sapan seylerse,saygi duymak zorunda degilim karsilikkli fikirler söylenirr..en önemlisi benim icin düsünceni savunurken kimsenin degerlerine dil uaztmayacaksinn,saygiyi kaybetmiyeceksinn...
0

Beitrag gepostet am 15.06.14, 13:01 @d-83 Nr.: 35 Antworten

bordo berelilerrr
hakaret olayina gelince..ben herkesin düsünlerini savunmasindan yanayim, ama düsüncelerde fantazilerden ve realiteden uzaksa sacma sapan seylerse,saygi duymak zorunda degilim karsilikkli fikirler söylenirr..en önemlisi benim icin düsünceni savunurken kimsenin degerlerine dil uaztmayacaksinn,saygiyi kaybetmiyeceksinn...
0

Beitrag gepostet am 15.06.14, 13:11 @d-83 Nr.: 36 Antworten

bordo berelilerrr
her ülkenin özel timleri yarisi orda tabiki cesitli yaris dallari var ona göre belirliyolarr
0

Beitrag gepostet am 15.06.14, 13:22 @-sayokan- Nr.: 37 Antworten

bordo berelilerrr
güzel bir yaklasimm sayokan arkadasim..tsk ler katilim icinnn
0

Beitrag gepostet am 16.06.14, 01:23 @-anahita- Nr.: 38 Antworten

bordo berelilerrr
bana tarihte savas olmayan bir zaman dilimi gösterebilirmisin
0

Beitrag gepostet am 16.06.14, 01:59 @-anahita- Nr.: 39 Antworten

bordo berelilerrr
sana bazi seyleri anlatmaya calistim ama cidden anlamamkta sorun cekiyosunn farkli dille anlatim sana...sen birincisi hayal dünyasinda yasiyosunn..hic savas olmayan insanlarin birbirini öldürmedigi cikarsiz bir dünya hayalindesin anlik ve ani yasyarak yorum yapiyosun ne gecmise bakarak nede gelecege...bir baska durumda kiskanclik durumu var sende resmennn kiskaniyosun ve olayi captirmaya calisiyosun yorumlarinla..tanimak tanimamaksa bana edabiyat yapma kralini yaparimm sadece sikisiyosunn yorumlarinda haksizligi gördünn kacma yolu seciyosunn devam yazacak cümlerin bitiyo cünkü..ama üstüne fazla gitmeyecemmm yeter bu kadarrr
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

bordo berelilerrr