|
|
|
yeni oyun Texas Hold Em Poker |
selam arkadaslar,
yeni oyun Texas Hold 'Em Poker eklendi.
hata görürseniz buraya bildirebilirsiniz.
Tüm kumarcilari pokere bekliyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oynamiyorum ama yinede sagol Admin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wieso gibt es eigentlich kein T.H.E. Poker mehr? Oder ist es so versteckt, dass ich es nur übersehe?! ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na sicher...aber hier wär auch mal ne gute alternative  Hoffe, das Admin noch antwortet...ich gebe die Hoffnung nicht auf!!! ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poker... Admin...Pokerrr...!!!  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuzum... was du nicht sagst  )  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet süper oldu yeni birakmistim kumari ahada yoldan cikaracan bizi. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee nerde bu oyun? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volkan kumarcilar gizli oynar bu oyunu yakalanirsak cezasi büyük tb alt kisminda oda hazirliyor admin bizler icin  simdi bakacak hamgimiz gönüllüyüz ondan sonra özelden bize davetiye yolluyacak  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben birakmistim pokeri admin günahima girdi istende atilirim kesin  artik kumardn kazanacaklarimizla geciniriz ben 100%50 isterim admine duyrulur ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
facede 75,000 dolarim var harciyacam onu kumarda  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oynayarak al hediye etmem bakalim hak ediyormusun ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm admın bırıncısı poker nerde sana zahmet bı tarıf edersen sevınıcem..ıkıncısı baseyı pokerde kaybedeyım deme sakın  sanada baseyede alıstık olurya base ıcın poker oynarsın kaybedersınde naparız nerelere gıderız bız,baska bıldıgımız yerde yok bıde her bısıyı koyuyorsun buraya neden 101 i koymuyorsun?kımle konustuysam 101 ıcın cok zevklı bır oyun oldugunu soluyor ve beklıyoruz hadı kolay gelsın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
) Önceden Poker oynaniyormus burada - neden artik oynanmiyor??? Onun merak´indan mezardan cikardim bu Topici  ----- Sey...Yani Düsündümde... COKTA TIN !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!