|
|
|
Sitede yenilikler |
eger site degismeden önce gelen mesajlari ariyorsan, onlar silindi. Simdi gelen mesajlari okumak istiyorsan en yukarda menüleisteda inbox yaziyor, oraya tiklayarak mesajlari okuyabilirsin. ----- Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
dogru kimse silah dayamiyor kimsnin anlina. ama 2 cesit mod vardir. biri 2 hafta modluk yapar geri cekilir. bu gördügn modlar senelerdir burda modluk yapiyor. Resimlere izin vermedigim neden resimde cinsiyetin gözükmesini istiyorum. profile bakan kisi önceden bilsin kizmi erkekmi. modlarida herkez tanidignda göre bu sorun benim icin ortadan kalkmis oluyor. ben hakli makli cikmak istemiyorum. ama benim selam verip vermemem seni kesinlikle alakadar etmez,ki ben selalimi vermisim. burdan belli oluyor senin derdin kimle. ama söyle diyim ben seni tanimam görmem. sen tanimadign bir kisiyi elestirebilcek karaktere sahipsen benim senle burda tartismam anlamsiz zaten. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
cok komiksin bu nickim silinsin diyorsun diger iki nickin ne olcak? merak etme ben ilgilenirim hepsinle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
semiyorsan sevme. zorla güzellik olmazmis. sanane kardesim üstteki bayandan? hem o bayan degil erkek. bayan nicki kullanmis. niye böyle naz ayagna bindi bende anlamadim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam ADMIN,
TOPLIST Kayip Hagla bulamadim Nere Sakladiysan söyle....????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam herkese evet yapılan işin kötüsü olmaz bizler sadece eskiye alıştığımız için yeniyede alışmada zorluk çekiyoruz ilerde zaman gösterecek alışmaya çalışalım olmadı eskiye yakın bir yenilik yaparsınız mr admin hem böylelikle eskiler sevinir hemde siz sevinirsiniz elinize sağlık tek sorun alışma problemi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
yukarda menüleisteda inbox yaziyor...o gästebuch gibi bisey olmus oluyor ----- Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
eline saglik admin güzel olmus ta karisik ama alisiriz ilk bende baktim gercekten basedemiyim diye yoksa yalnis adresemi geldim yoksamm adreslermi karismis diyee iyice okudum annam vallah basedeyim dedim sanirim isgal olmus diye düsündüm amma yuk sayfa yenilenmis eline saglik ne diyelim insallah en erken sekilde alisriz yeniliye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
bu ne yaaa profilime giriyom yantarafta kendimi görüyommm badoo sizden daha iyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
yaww ben 2 gundur bosamii ugrasiyomusummmmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
alm ya ben ilk geldimde yanlis yere geldimi düsünmüm geri cikip gidim elinize emeyinize saglika ama cok karisik olmus ya ailsmak kolay olmuycak galiba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Sitenin eski halini bildiğimiz için Sitenin yeni haline alışana kadar homurdanmalar olacaktır.
Kimse alınmasın Kimse kırılmasın ama Türkbasenin önceki halini dahi tam anlamayan ve kullanamayan Arkadaşlarımız vardı. Şimdiki ( yeni Versiyondaki) Türkbase'miz Türkbase'miz diyorum çünki üç yıldan beri burdayım başka bir siteyede gitmeyi hiç düşünmedim. o yüzden sitedeki güzel olanıda paylaşalım Zor olanıda ve en basta emege saygi Oyun bölümündede degisiklik olsa mesela masa op masadaki terbiyesizleri atabilse süper olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
yeni hali süper olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
lütfen eski haline geri cevirin...teskürler..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Selam herkeze..emek vermissiniz sayin yöneticiler ama gercekten begenmedim ben  eski hali cok daha iyiydi.face de de böyle bi deisim oldu ve 2 haftadir girmiyorum oraya.burasiniinda oyle olmasini istemiyorum,ne kadar dikkate alirsiniz bilmiyorum ama ben eski sekline dönmesini gercekten cok istiyyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Wie kann ich denn mein profil jetzt bearbeiten. Ich finds leider nicht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm admın braz daha türkçe yi coğaltabılırmıyız coğu yerı anlamakta güçlük çekıyorum yabancı dıl yok cunku zaten herkes türk burda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm gardas ben mesaj larimi nerden okuyacam ve simdi ben dirdiyimde ve cikmak istedigimde bu sayfa benim kennwörtumu speicher yapacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Yardimci olabilirmisiniz ltf.. Hintergrund resmimi degistiremiyorum.. hic bir resmi kabul etmiyor.. niyeee? ----- CcC Basbugum CcC |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Önce şunu teslim edelim ki her yenilik önce zor gelir karışık gelir zamanla ne kadar güzel olmuş deriz bu nedenle sizleri tebrik etmeliyim elbette yenilenmeli fakat küçük bi eleştiri araştırdığımız halde bulamadığımız bazı bölümler var bence her konu hakkında yenilik hakkında yeterli ve detaylı bilgi verilmeli mesela ben yazmış olduğumuz şiirleri bir türlü bulamıyorum acaba şiir bölümü kaldırıl dımı cevaplarsanız çok sevinirim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!