114 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.02.10, 00:18 @cadi32 Nr.: 81 Antworten

Sitede yenilikler
eger site degismeden önce gelen mesajlari ariyorsan, onlar silindi. Simdi gelen mesajlari okumak istiyorsan en yukarda menüleisteda inbox yaziyor, oraya tiklayarak mesajlari okuyabilirsin.

-----
Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 00:28 @rmzi Nr.: 82 Antworten

Sitede yenilikler
dogru kimse silah dayamiyor kimsnin anlina. ama 2 cesit mod vardir. biri 2 hafta modluk yapar geri cekilir. bu gördügn modlar senelerdir burda modluk yapiyor.
Resimlere izin vermedigim neden resimde cinsiyetin gözükmesini istiyorum. profile bakan kisi önceden bilsin kizmi erkekmi. modlarida herkez tanidignda göre bu sorun benim icin ortadan kalkmis oluyor.
ben hakli makli cikmak istemiyorum. ama benim selam verip vermemem seni kesinlikle alakadar etmez,ki ben selalimi vermisim. burdan belli oluyor senin derdin kimle. ama söyle diyim ben seni tanimam görmem. sen tanimadign bir kisiyi elestirebilcek karaktere sahipsen benim senle burda tartismam anlamsiz zaten.   
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 02:38 @esmerim_34 Nr.: 83 Antworten

Sitede yenilikler
cok komiksin bu nickim silinsin diyorsun diger iki nickin ne olcak? merak etme ben ilgilenirim hepsinle..
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 03:42 @rmzi Nr.: 84 Antworten

Sitede yenilikler
semiyorsan sevme. zorla güzellik olmazmis. 
sanane kardesim üstteki bayandan? hem o bayan degil erkek. bayan nicki kullanmis.
niye böyle naz ayagna bindi bende anlamadim.
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 08:13 @admin Nr.: 85 Antworten

Sitede yenilikler
selam ADMIN,

TOPLIST Kayip  Hagla bulamadim Nere Sakladiysan  söyle....????
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 08:21 @admin Nr.: 86 Antworten

Sitede yenilikler
selam herkese evet yapılan işin kötüsü olmaz bizler sadece eskiye alıştığımız için yeniyede alışmada zorluk çekiyoruz ilerde zaman gösterecek alışmaya çalışalım olmadı eskiye yakın bir yenilik yaparsınız mr admin hem böylelikle eskiler sevinir hemde siz sevinirsiniz elinize sağlık tek sorun alışma problemi
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 09:56 @karabiber40 Nr.: 87 Antworten

Sitede yenilikler
yukarda menüleisteda inbox yaziyor...o gästebuch gibi bisey olmus oluyor

-----
Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 11:00 @admin Nr.: 88 Antworten

Sitede yenilikler

eline saglik admin güzel olmus ta karisik ama alisiriz  ilk bende baktim gercekten basedemiyim diye yoksa yalnis adresemi geldim yoksamm adreslermi karismis diyee iyice okudum annam vallah basedeyim dedim sanirim isgal olmus diye düsündüm amma yuk sayfa yenilenmis eline saglik ne diyelim insallah en erken sekilde alisriz yeniliye

0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 11:36 @admin Nr.: 89 Antworten

Sitede yenilikler
bu  ne  yaaa  profilime  giriyom  yantarafta  kendimi  görüyommm  badoo  sizden  daha  iyi
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 12:03 @admin Nr.: 90 Antworten

Sitede yenilikler
yaww ben 2 gundur bosamii ugrasiyomusummmmmm
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 12:22 @admin Nr.: 91 Antworten

Sitede yenilikler

alm ya ben ilk geldimde   yanlis yere geldimi düsünmüm geri cikip gidim   elinize emeyinize saglika ama   cok karisik olmus  ya ailsmak kolay olmuycak  galiba  

0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 12:26 @admin Nr.: 92 Antworten

Sitede yenilikler

Sitenin eski halini bildiğimiz için Sitenin yeni haline alışana kadar homurdanmalar olacaktır.

Kimse alınmasın Kimse kırılmasın ama Türkbasenin önceki halini dahi tam anlamayan ve kullanamayan Arkadaşlarımız vardı.
Şimdiki ( yeni Versiyondaki) Türkbase'miz
Türkbase'miz diyorum çünki üç yıldan beri burdayım başka bir siteyede gitmeyi hiç düşünmedim.
o yüzden sitedeki güzel olanıda paylaşalım Zor olanıda 
ve en basta emege saygi

Oyun bölümündede degisiklik olsa mesela masa op masadaki terbiyesizleri atabilse süper olurdu

0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 12:36 @admin Nr.: 93 Antworten

Sitede yenilikler
yeni hali süper olmuş
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 12:39 @admin Nr.: 94 Antworten

Sitede yenilikler
lütfen eski haline geri cevirin...teskürler..!
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 12:49 @admin Nr.: 95 Antworten

Sitede yenilikler
Selam herkeze..emek vermissiniz sayin yöneticiler ama gercekten begenmedim beneski hali cok daha iyiydi.face de de böyle bi deisim oldu ve 2 haftadir girmiyorum oraya.burasiniinda oyle olmasini istemiyorum,ne kadar dikkate alirsiniz bilmiyorum ama ben eski sekline dönmesini gercekten cok istiyyorum..
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 13:24 @admin Nr.: 96 Antworten

Sitede yenilikler
Wie kann ich denn mein profil jetzt bearbeiten. Ich finds leider nicht 
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 13:46 @admin Nr.: 97 Antworten

Sitede yenilikler
slm admın braz daha türkçe yi coğaltabılırmıyız coğu yerı anlamakta güçlük çekıyorum yabancı dıl yok cunku zaten herkes türk burda
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 14:00 @admin Nr.: 98 Antworten

Sitede yenilikler
slm gardas ben mesaj larimi nerden okuyacam ve simdi ben dirdiyimde ve cikmak istedigimde bu sayfa benim kennwörtumu speicher yapacak
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 16:44 @admin Nr.: 99 Antworten

Sitede yenilikler
Yardimci olabilirmisiniz ltf.. Hintergrund resmimi degistiremiyorum.. hic bir resmi kabul etmiyor.. niyeee?

-----
CcC Basbugum CcC
0

Beitrag gepostet am 24.02.10, 16:50 @stylooo_gs_girl Nr.: 100 Antworten

Sitede yenilikler
  Önce şunu teslim edelim ki her yenilik önce zor gelir karışık gelir zamanla ne kadar güzel olmuş deriz bu nedenle sizleri tebrik etmeliyim elbette yenilenmeli fakat küçük bi eleştiri araştırdığımız halde bulamadığımız bazı bölümler var bence her konu hakkında yenilik hakkında yeterli ve detaylı bilgi verilmeli mesela ben yazmış olduğumuz şiirleri bir türlü bulamıyorum acaba şiir bölümü kaldırıl dımı cevaplarsanız çok sevinirim...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Sitede yenilikler