|
|
|
Sitede yenilikler |
hemmm bu degisiklikler ii deildirr yakinda ucret isterler... gold uye olmak gerekir msj atmak icin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Biraz daha renkli ve detayli aslinda, Hos bir site yenilendi tabiki umarim daha önce ki gibi Takilip durmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm admin özelde yazlanlara oplara nasil koyalancak sayfalarina olmuyo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm nasilsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
süper yerdesiniz anlamadinizmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
yenilik herzaman iyidir daha hiçbirşeye bakmadım herkeze hayırlı olsun şimdiden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm eski sayfaniz daha güzeldi bu cok karisik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
lütfen ben tekrar eski yerime seviyorum lütfen oraya istiyorum saygilar, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
ben birsey soracam birisine bakacam ama nasil arastiyriyom anlayamadim söylermisiniz lütfen alismak lazim yeni baseye kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
burayi diyer sitelerden ayiran özelik bas sayfanin netligiydi ve profilin herseyin bi an da önünd eolmasayidi
su anki tek kelimeyle berbatttttttttttttttttttttttttttttttttttttt olmus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
gercekten çok guzel olmuş emegı gecenlerın ellerıne saglık |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
ya sayfayi degismisiniz berbat zaten siirleri de kompilesilmisiniz snairim siirlerim nerdeeeeeeeeeeeeee offfff ya bi zevkle girdigim site burasiydi onuda mafetmisiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
zaman zaman burda kalmayacakmi  milletin sirtini dönecek birsey yapmadim. 1 senedir ugras verdim ve dahada veriyorum. Yapilacak cok sey var. Yakinda yeni oyunlar ve funksyonlar eklenicek. Sitenin simdiki halini bir BETA Version olarak görmenizi tavsiye ederim. sitede zor olan birsey yok yukarda Ayarlar ve menüler alttada üye bilgileri. anasayfa kalabalik tek az onuda üyeler birbirine yakin olsun diye yaptim. az aliskanlik gerektiriyor okadar. Cok iyi hatirliyorum bundan önceki versyonu online koydugmda ayni yaygaralar olmustu. Kisacasi ben alisigim bunlara  Normaldir bu tavir. Insan alistigi birseyi yenisine karsi degismek istemiyor. Onun icin sadece beklemek yeterli sizler icin. Buna alistignizda bidaki versiona ders olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
- daha daha kolaydi....sadece basi daha güzeldi, aciyordun hemen kim ne yazdi ne cevap verdi onu görüyordun
)
Simdide anasayfaya girdignde ayni sekilde kim ne yazdi görebiliyorsun. hatta hepsini birden görüyorsun scroll yapmana gerek kalmadan. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
bence eski sistem dah güzeldi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm ja biz nasil alisacagiz ben hic bir sey anliyamadim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
account löschen wird erst in den nächsten tagen möglich sein. ich kann es jetzt auch nicht löschen da sich die datenbankstruktur geändert hat und ich alles neu und sorgfältig erfassen muss. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
- attigin baslikta selam arkadaslar demeye dilinmi varmadi admin???
anasayfaya geri dön simdi. en üstte turkbase news yaziyor. bu forum basliklari oradan baglama sayfaya. ve oku bakim ilk satirda ne yaziyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
agaya beles diye birsey yok. aga dedigin bu adamlar günlerini saatlerce buranin huzurlu olmasi icin geciriyor hic bir karsilik beklemeden buraya hizmet veriyorlar. o resmide hor görüyorsan sana diyecek hic birseyim yok. sen sayfanin degil benim hatalarimi ariyorsun. selam vermemisimde etmemisimde. ama cevabini 2 msj üstte verdim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
birde isten anlamadign nerden belli 3. sinif web sayfasi dedign bu sayfaya avrupada benzeri bir türk sayfa göstersene. java-script frameworkleri resim yüklemede olsun, resim minyatürü kücültmede olsun effektlerde olsun. bu teknigi bu sekilde kullanan avrupali bir türk sayfasi göster bana. Sayfayi önce arastir sonuna kadar. isten anlasan zaten bu sekil konusmazdin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!