|
|
|
Sitede yenilikler |
Siir ve fikra bölümü tamamen kaldirildi. ----- Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
elestirilierinizi detayla girin lütfen. sadece ozaman birsey düzeltebiliriz. misal neyi daha güzeldi buranin eskiye bakis neyi eksik sizin acinizidan listelerseniz seviniriz. selamlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam, evet profil kapatirken mesajlarda gitmicek. bugün yapilicak daha. selamlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
- yüregine saglık guzel site olmus hayırlı olsun

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
yuregine eline saglik guzel olmus |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam hayirli aksamlar ben sizden birsey ögrenmek istiyordum bana yazilmis olan ben yokana eski sitedeki yazilanlar tum silinmismi yoksa eski yazilanlari okuma imkanim varmi simdiden hersey icin tesekurler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm bence cok kötü olmus hatta üyeligimi silmek istiyorum acikcasi. kusura bakmayin meklerinize saglik diyemeyecgim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
kendi profilime video clip nasil koyabilirim ? yardimci olursaniz sevinirim! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
facebooka neyi benziyor?? facebooka benzeyen bir yer göster bana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
emegi geçen herkeze tşk ederim yeni sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar unutmayın yapılan her şey bizim için, emege saygı duyalım tşkler herşey için. alışmakk sevmekten daha zorr geliyorr  bi şarkıyla kelimelerimi bitirmek istedimde  ...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam, bilmiyorum ben mi göremedim yoksa kaldirildi mi, siir bölümü yok mu artik?? yazdigimiz siirler bosuna miydi acaba diye merak ediyorum? ne güzel paylasiyorduk, siteye katilmamin cogunlukla sebebiydi! biraz üzüldüm dogrusu  yine de caniniz sag olsun tesekkürler selametle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
selam site cok sahane olmus ama benim gönderdigim mesajlari bulamiyorum örnet..meier e mesaj gönderdim ona bakmak istiyorum nerden baka bilirim eski site de vardi ama burda yok varsa sayet nereden bakabilirim ltf cevab tskler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Merhaba arkadaslar, bence cok güzel olmus sayfa.. 1. güzellik mesajlar bölümünde artık bir mesj yazmak icin 2 - 3 sayfa degistirmiyor herseferinde karsıdakinin sayfası komple yükleniyordu bu sorun kalkmıs oldu sonra istenmeyen mesajları direk silebiliyorsun bu da cok hos ve rahatlık bakımından süper olmus.. benim cok hosuma gitti daha kullanıslı olmus bence ,, eski sayfada güzeldi ama kullanım amaclı bu kadar kullanıslı degildi.. kötü olarak elestirmeden önce lütfen arkadaslar ne kadar emek saklı bu sayfayı bu hale getirmeden önce göz önünde bulunduralım.. emegi gecen herkeze tesekkürler .. devamını dileriz yani dilerim .. kolay gelsin ... admin bu arada benim resmim niye onaylanmıyor ( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm admin arkadas eger mümkünse profilresmim onaylana bilirmi iki gündür bekliyorum nereye kime yazacagimida bilemedim ayrica dün biraz karisik gelmisti ama alistim eh karistirarak bakarak insan neler ögrenmiyor deyilmi ve dünkü düsüncemin yanlis oldugunu anladim site harkulade olmus cok begendim zaman icinde eh buda birgünümü aldi emeginize ellerinize ve beyin gücünüze saglik saygilarimla akasya. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
sadece gercek resimlere izin veriliyor. sayfadaki gercek olmayan resimler eskiden kalma. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
hmmm yani illaha resmimiz olacak  anladim admin arkadasim gerci dün onuda koyduydum oda kayit olmamisti peki simdi eklersem nezaman gecer resim ??? tskler cevabiniz icin saygilar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
beş para etmez lütfen eskisini isityorum lütfen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
slm ben bisey önerecektim sadece, inbox'a gelen msja cvp verirken,cvp verdigimiz msjda üstte görülse olmazmi?? en azindan karsidakinin yazdiklarini görürsem ne yazacagimi unutmam ----- Aklima seni hapsettim,müebbet kalacaksin.......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
forum anasayfasinda kocaman suche yaziyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sitede yenilikler |
Hellö 
was ist denn dieser Forum Ranking ? Bin auf dem 14. Platz, ich weiß aber nicht wofür  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!