|
|
|
Yeni TURKBASE |
ne acikli söylemisim ama kücük Emrah gibi....
Abi  silinecekmiyim ben simdi ?
5 sene oldu ya....burda büyüdük resmen ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
admin benim ufak bir önerim var ,okeyde büyük tartismalar ve küfürler oluyor modlar hepsine ulasamiyor ,okey masasinin operatoru kimse ona masadan oyuncu atma butonu olsa süper olur,birde FORUM a foto yüklense iyi olcak (youtube gibi) ----- önce kendini gelistir,sonra beni elestir ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
forumda youtube video, resim, ve site icinde olusturulan anketler eklenebilecek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Zitat:Witze und Gedichte wird es wahrscheinlich nicht mehr geben. |
Gedichteleri, bosverde..
Witze? ist nicht dein Ernst oder? ----- Ne Mutlu Türküm diyene |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Selam.kannst du mir dein chat.html(chat.php) dosyasini geben?? zaten oda yenilenicek sanirim hic olmazsa kendi siteme eklerim
acayip olur yollarsan.
Birde bisey daha sorucam
Bana özel ders verirmisin html,xhtml,sql,php?
Cok ögrenmek istiyrem emme ögreten yok
Sen tek basinami yazdin bu bütün Siteyi?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
bizemi? senden baska kimse böyle bi talepte bulunmadi daha
bence bi zarari yok. üyeler en azindan görebilir kim en son girmis girmemis. cvp ihtimali varmi yokmu bilirler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
chat degismicek. chat benim icatim degil zaten. lisans hakki bende tek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
enflasyonu 5te birine düsürecem söz
ama profiline girip nerdeydin diye soranlara "sanane" diye basit bir cevap verirsen bu sorunu hal etmis olursun ;)
küfürleri otomatik durdurmasina durdururumda küfürle temiz kelimeleri ayirt etmek cok zor. hem iki arkadas sakalasiyormu yoksa birbirinemi daliyorlar anlamasida imkansiz.
Ama yeni sistemde daha etkili bir ban sistemi olucak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Biz eski chat lobby sistemini istiyoruz. Önceden lobby de sürekli online op olurdu şimdi genelde yok onların yerine şimdi sadece moderatörler var. Sırf bu yüzden ben çoğu zaman girmiyorum bile.
Chat benim için stres atma ortamı geyik yapıyordum arkadaşlarla zamanında ama şimdi o muhabbet nerdeyse kalmadı. Board desen arada takıldığım bir yer. Forum dersen on numara her daldan her tarzdan şey bulmak mümkün. Oyunlar zaten sanırım tb nin vazgeçemeyeceği tek odak noktası.
Yeni düzenlemeler konusunda yazdığın ve en uygun bulduğum şey ise ip değişip girme olayını çözmüş olman. Daha önce buna benzer bir değişim olmuştu umarım daha iyi bir tb olur. eline sağlık -----
ADANALI  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Birde benim sorum olacakti ?? Gerci 5 yildir bunu istiyorum....bilardo gelecekmi ? Yani oyunlarda her hangi bir degisiklikler olacakmi ?
Ve modlarda degisiklik olacakmi ??? Yani mehr Rechte felan, neue Mods oder so ? ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
bana degil admine sorman lazim ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Zitat:chat degismicek. chat benim icatim degil zaten. lisans hakki bende tek. |
ahh ahh nerdee o eskii Chat alemii admin beni bi görr  bi ara yamacima gel isim varr senlee
degismesin zaten her degisiklikte bi sorunlar cıkıyo bunada ben sinir oluyom neysee görüşenziiiiiii ----- ... One Turk ... Against The World ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
chat abdullahın dediği gibi kendine ait değil sadece lisanslı ürün olarak kendisine satılmış. aslında chatte farklı farklı değişiklikler yapılması muhtmel tabi o lisans sahibine kalmış bir durum.
mesela benim düşüncem şöyle birşey yapılabilir.
chate aynı pc den farklı nicklerle girilmesini engelleyebilir neden derseniz aynı anda birkac nickle orda duran kişiler var ve bunun hiçbir gereği yok aksine sadece ortamı gerip gereksiz atışmalara neden oluyorlar. buna bir önlem alınması lazım. Hatta ve hatta emin olun operatörler ve modlarda dahi iki nikle giriş yapıldığını düşünüyorum. Umarım bu konuda yanılıyorumdur. -----
ADANALI  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
HAllo
Ich kann hier keine nachrichten mehr schreiben
es wird mir immer wieder gesagt
db datenbankfehler 3 bitte wenden sie sich an ihren admindistrator
kann mir jemand helfen?
danke |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
danke für die antwort leider verstehe ich nicht
geht das ganze vielleicht nochmal auf deutsch?
schönen dank im vorraus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
OLEYYYYYYYY.....
COK SEVINDIRIK OLCAZ DEMEK YENILIKLER BEKLIYOR BIZI KOLAY GELSIN OZAMAN ADMIN SANA SITEMIZE BIZE LANGWEILIG OLMASIN DIYE MODERNLESTIRIYONYA DAS FREUT UNS SEHR GÜNÜMÜZ BURDA GECIYOR CÜNKÜ SIMDIDEN TSKLER VE KOLAY GELSIN
PS GECEN GÜN BIR YAZI GÖRDÜM AKLIMA GELDI DEDIM BUNU ADMINE YOLLAYIM PROFILLINE YAZSIIN KOMIK BULDUM DEDIM PASST ZU DIR :
üyeye zarar gelmez ADMiN kizmadikca! ADMiN kizmaz üye azmadikca!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Bir kac hafta icinde dedi....yani bir haftadan fazla. 2,3,4,5 hafta sürebilir. Simdilik hicbisey degismedi ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
ka warum das so lange dauert...
Bin auch gespannt, hoffentlich komple degisir
Ama degistiginde kesin yine önce herkes eski hali daha iyiyidi felan diycek, wie immer. Eskidedende hep öyleydi ----- Ucurtma rüzgar oldugucin degil rüzgara karsı durdugu icinyük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
Zitat:BI hafta gecti sanirim, degisen ne oldu simdi? Bilmek isterim |
bi hafta ile bir kac hafta arasindaki farki benmi ögretmem lazim sana? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni TURKBASE |
ESKİ SİSTEM CHAT DAHA GÜZELDİ BENCE :d:d
NE GÜZEL PUAN KAZANIYORDUK :d:d GERCİ SİMDİ Kİ DE GÜZEL AMA PUANLININ HALİ Bİ BASKAYDI :d:
PUANLI CHAT İSTİYORUZZZ PATRONN :d:d DİGER HERSEY COK GÜZEL BÖLE KALSADA OLUR FARK ETMEZ BENİM İCİN HERSEY PUANLI OLSUN :d MUHAHA SAMPUAN OLMAM LAZIM TOPLİST DE :d :d:d |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!