88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.07.07, 21:56 Nr.: 1 Antworten

erkeklerin istedigi bir göz admin abim vermis onlara iki göz :)))
bende diyorumki nicin bu sapiklar cogaldi defterimde daha gecenlerde caktim davayi megerse kizlarda erkeklerin resimleri ana sayfada cikiyor erkeklerde de kizlarin resmi cikiyor online listede sanki millet birini bulmaya gelmis gibi buraya önceden ne güzel karisikti hek hosnut degilim bu düzenlemeden ama neyse... :D yoksa dayak yicem admin abimden :)
0

Beitrag gepostet am 10.07.07, 00:29 @rosa Nr.: 2 Antworten

bizde biliyoruz defterimizin kapatilacagini ava cikmak ve avlanmak daha basitlestirilmis bunu demek istedim halbuki burasi bi oyun chat vs vs sayfasi partner aramaya sayfasi degil ama öyle gibi olmus sanki anlatabildimmi cok bilmis hanim efendi
0

Beitrag gepostet am 10.07.07, 00:32 @semina_38 Nr.: 3 Antworten

cikar resmini sorun kalmaz.
0

Beitrag gepostet am 10.07.07, 08:33 @semina_38 Nr.: 4 Antworten

ben resim koydum ama bir partner aramak icin asla deyil ben kimsem oyun oynadigim kisi forum actigimi okuyan kisi beni bilsin diye koydum.
hic rahatsizlik duymuyorum resim koyan bayanlarda rahatsizlik duymaz bence yazmaz cevap vermez olur biter..
part ner arayacaksam disarida cokkk buraya kalmadim kendi adima soyleyim burasi sanal alem bilmem anlatabildimmi ama sen resmini koyup rahatsiz oluyorsan bence senin sorunun olabilir benim dusuncem saygi ve sevgiler..hemserim
0

Beitrag gepostet am 10.07.07, 08:49 @kosavali38 Nr.: 5 Antworten

bende buraya kendi resmimi koymus degilim bende de sadece bi bebek resmi var benim ne demek istedigimi anlamadiniz ama neyse bisey demiyorum..
0

Beitrag gepostet am 10.07.07, 09:15 @semina_38 Nr.: 6 Antworten

erkeklerin istedigi bir göz admin abim vermis onlara iki göz
Zitat:
megerse kizlarda erkeklerin resimleri ana sayfada cikiyor erkeklerde de kizlarin resmi cikiyor

habunu ogrendigim iyi oldu :gaming:
0

Beitrag gepostet am 10.07.07, 10:01 @semina_38 Nr.: 7 Antworten

takma kafani anladim ben simdi egal :) :)
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

erkeklerin istedigi bir göz admin abim ...