|
|
|
tb yönetimine soru . |
selam ,asagi yukari 3-4 gündür dikkatimi cekti " livestream " de bi bozukluk mu var  sanki takiliyor gibi ,göstergesi mi bozuldu .önceleri sürekli hareket halindey di ,simdi ise hic bi hareket yok  yoksa bi bende mi öyle  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
ayni durum bende de var..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
livestream ....liveplayer degil ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
görmemezlikten gelinmeyecek gibi degil ki.....hic bi akicilik yok anasayfada ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
en azindan face benim sayfadan kaynaklanmadigini anladim böylelikle  tsk ederim sana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
hayir dinlemiyorum ,ilgi alanim degil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
ruhun neyi duyuyor tb de  burayi duymussun, bu bir ,baska ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
ana sayfa bi sekilde ilk giris yapilan sayfa oldugu icin göze carpiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
hep testo nun " yesil clipe bi kommentar yaptigi " veriliyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
valla ne sana, ne de clibine lafim yok ,benim lafim " livestream e" ,takilmis gibi ,bi teknik hata mi var onu anlamaya calisiyorum,yoksa benim anasayfadan mi kaynaklaniyor onu bilmek istemistim  face de de ayni sorunun oldugunu ögrenince ikinci sorum hallolmus oldu  öpüldün ablasi o güzelim gözlerinden ,kein panik bitte  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
aynen valla ama teste...senin bi klibe yaptigin yorumla ilgili mesaj geliyor ve tikaniyor olay....yani TB ye girer girmez seni görüyorum, aksama kadar da gözümün önünden gitmiyorsun.....hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
ne yani face sorun testodan mi kaynaklandigini demeye calisiyorsun nazik bi sekilde  testo ablasi, bak kimler neler diyor ,ben bunun üzerine iyi düsünürüm sen olsam ,öyle yababa atilacak bi cümle degil  ben olsam aninda bu konuyu aciga kavusturmaya calisirdim ve face bu cümleyle neyi kast etmeye calisiyor anlamaya calisirdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
rejisörle bi yakinlik kurmadan meshur olabilen ender yeteneklerden birisin yahu......
hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
ayilar nazik olamaz ki.....heheehe
langirt diye söylerim ben ne söylemek istersem,orasini dert etme sen....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
birak kim ayi degil ona ben karar vereyim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tb yönetimine soru . |
güzel cevap......hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!