|
|
|
teşekkür |
Forumu izleyip küfürlü konulara fazla gecikmeden müdahale ettikleri için Site yöneticilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum Bu konu hakkında bir bilgim yok ama Direk konunun bütününü değilde, sadece küfür eden üyenin yorumları silinemez mi Artı bu kadar hakarete rağmen seviye bozmayan üyleleride takdirle karşılıyorum Birde tüm üyelerden rica ediyorum insanların manevi değerlerine saygısızlık yapan üyelerin konularına yorum yapılmasın ki Cevapsız kalanlar ne yaptıklarını tekrardan düşünsünler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Sistem nasıl işliyor bilmiyorum Konu içinde bir tek üyenin yorumu silinebilirmi bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Başka bir çaresi varsa emeğe saygı duyulmalı. Ve sizide ayrıca tebrik ederim bunca küfre rağmen küfürle karşılık vermediniz Ve haddim olmayarak sizede bir öneri Fikirlerinizi anlatırken, lütfen, ıspatlanmamış konular hakkında bir grubu genelleyip itham gibi görünecek şekilde yorum yapmasanız sizi daha büyük bir zevkle okuyacağımızdan emin olabilirsiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Hep birlikte tepkimizi koyarsak daha güzel bir tartışma ortamı yaratabiliriz gibime geliyor Ve güzel tartışma ortamındada gerçekten dikkate değer bilgi birikimleri olan arkadaşlarımızda bizimle çok daha seviyeli biçimde fikirlerini paylaşabilirler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Selam size katiliyorum,okumak istemedigimiz konulrin silinmesi gayet güzel. Sadece o tarz yazanlarin silinmesi elbette mümkün.ama,o zaman her topicin basina bir görevli koymak lazimokumasi ve karar vermesi icin..Bunun mümkün olacagin sanmiyorum. Arkadaslarima tavsiyem,öyle bir olay karsisinda hemen sikayette bulunmasi. Iyi bir türkbase icin....saygilar,iyi yorum ve muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Bende anlamıyorum zaten Bir konu tartışılırken insanın sıfatına kadar geliniyor Birini görüntüsünün taşıdığı fikirlerle ne alakası olabilir Bu nasıl bir tartışma uslubudur Birinin göğüs dekoltesini görünmesinden, bir diğerini başına örttüğüne,diğerinin elinde tuttuğu makineye yada rumuzunun anlamına kadar, herkesin tartışma konusu olmaması gereken, kendine has özellerine kadar tartışılıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Burayı sevdim ben Türkiyede yaşadığım içinde oradan yurttaşlarımız bizi ve Türkiyeyi nasıl görüyor merakımı gidermekte güzel bir araç Küfürler genelde politika konularında çıkıyor ve politikada dışarıdaki düşünceleri takip etmenin en iyi yolu VE bazı üyeler bu kısmın kapanmasını istiyor nedense belkide özellikle yapılıyor bu tür davranışları Ben kapanmasını istemiyorum bu bölümün çünkü her yönden izleyebiliyorum fikirleri burada Bu yüzden sadece küfür edenler silinse iyi olur Sizin gibi edep çerçevesinde yazanlar çoğaldıkçada daha güzelleşecek fikir alışverişlerimiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Bende bir ara görevlilere bildirdim sağolsunlar hemen dikkate alıp sildirdiler Bazen bir tek üyenin susması bir anlam ifade etmiyor Hepimiz birlik olup Maneviyata,şahsın değiştiremeyeceği özelliklerine hakaret edenlerin konularına yorum yapmazsak daha büyük bir yaptırım gücü elde ederiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Belki haklı olabilirsiniz Ama yinede ıspatlı olmadığı için ithama girer buda gereksiz polemiklere yol açar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Ben teşekkür ederim değerli katkınız için İnsanlar burada şehirlerin ve hayatın boğulmuşluğundan bulanıp bir iki çift laf edip stres atmaya giriyor Kimileride hakaret ederek kendi stresini birde başkasının üstüne yıkıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Maneviyat öyle hassa bir konu ki Biz henüz millet olarak bunu tartışacak birikime sahip değiliz Bu yüzdende ilk önce tartışmaktan ziyade mantığın kabul edeceği şakilde hakaret etmeden etiket yapıştırmadan bilgilendirmek daha inandırıcı olabilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Hayırdır Seviyesizliğin sınırlarını zorlamaya birde mükafat mı bekler olduk? Öyleyse size bir soru; özde iyimiyiz yoksa kötü mü? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Bende diyorumki ilk küfür edene yanlız küfür edilen değil hiçkimse cevap vermesin Yok saysın yani Böylece daha iyi bir yaptırım uygulanmış olur bence Diyelimki, bana küfür edildi, bende karşımdakine küfürle cevap verirsem ne kazanacağım ki? Gerilen sinirime iyi mi gelecek benimde aynı şekilde karşılık vermem? Kişiliğim mi yücelecek, güya altta kalmamış olmamamın bir tür tatmin yolu gibi mi olacak? Yada tartışılan konuya ne gibi olumlu bir getirisi olacak? Bence burda yada reelde ne küfür eden nede küfüre karşı küfürle cevap verenler onaylanıyor Küfürlü ortamda tek tatmin olan küfüre ilk başlayandır Bu yüzden buna elbirliğiyle mahal vermeyelim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Forumlar kolay yönetilebilir sitelerdir.kelime filtresi falan yapilabilir sanirim.Mesela istenmeyen kelimeleri yazamazlar ve yazsalarda cikmaz forumda böyle eklentilerinde oldugunu biliyorum.Ama bunlar yasaklamalar elbetteki is degil bu yasa gelmis insanlara yakismaz. insan olana yakisan küfretmemek küfüre sebebiyet vermemek usulüne adabina uygun tartismalar olursa yasa edebe kültürümüze uygun yazismalar olursa bunlarda yasanmaz heralde. Sirf bizim gibi düsünmüyor diye birileriyle alay edersek böyle seyler yasanir. Dediginiz gibi en güzeli tahrik edici topiclerden uzak durmak ilgi göstermemek ve bu kisileri icimizden dislamak.Cünkü bazilari var ne tartismaya konusmaya yazismaya nede paylasima geliyolar sirf gürültü olsun hareket olsun onlarin umurunda oldugunu düsünmüyorum bu küfürler..
----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Yazılım sistemlerinin nasıl işlediğine dair bir bilgim yok. Ve dediğiniz gibide yasakçılık zihniyeti insan doğasına uygun değil. Hadi burada filtrelendi, reelde nasıl filtrelenecek bu tür insanlar? Asıl filtreleme insanın kendi kafasında olmalı Kafasında olmayanıda biz toplum olarak buna zorlamalıyız Bunun en uygun yoluda, böyle davranışlara sahip kişilikleri yanlızlaştırmaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Acaba? Sanıyormusunuzki küfür edene karşılık verilmesi onun umurunda Küfürcü kişi zaten bilinçaltında küfürü yemeye hazırdır. Ha bir kişiden yemiş ha 100 kişiden, küfürcü için farkedeceğini hiç sanmam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Cok haklisiniz en güzeli kaale almayip yalnizlastirmak. insan ne ekerse onu bicermis saygi gösterip saygi beklemekten baska yapabilcegimiz yok bu ülkede hic kimseninde asirlardir birlikte yasadigimiz insanlari ne sevmeme nede hor görme lüksü yoktur. Olabilir fikirler uyusmayabilir ama gercekten samimiysek bu ülkenin iyiligini istedigimiz konusunda milletimizi sevdigimz konusunda bu birlestirici nokta olmalidir. ----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Evet farklılıkları kabul edip Edep çerçevesi içinde fikir beyan etmek hayat düsturumuz olmalı. Ki daha yaşanılabilir ve hayatından daha memnuniyetli bireyleri olan bir toplum yaratalım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkür |
Evet aksi halde üstünlük yarisina girdigimiz takdirde bunun bir sonu yok böyle kavgalar savaslar huzursuzluklar uzayip gider. Umarim bu topiciniz yeni bir baslangic olur.. ----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!