|
|
|
liveplayer yapılan sınırlamalar kalksınmı |
Size hak veriyorum , bizim arkadaslardan biri bunu Karazunun anketinde yazdiginda simsekleri üzerine cekti, öyle müzikler varki müzik olmayan ama insanlar bnunu dinliyorlar bence buda kalitesini düsürürdü cok kisa zamanda burasinin, öyle seyleri herkes sayfasinda dinlesin, bence |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sefer ben verdim bes isigida  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende verdim bes isik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geceleri belirli vakitten sonra acabilirim ilerde.
gündüz vakti kimseyi depresyona sokmak istemeyiz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki cicikiza bir isigi kim verdi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin tamam o dediklerin vs. sonucta müzikler ( siyasi içerik olmadığı sürece ) engellenmese daha iyi bir çok insan bundan muzdarip yani bu işe başka bir çözüm bulursanız daha faydalı olmasını tercih ederim uygulama güzel kısıtlamaları tasvip etmiyorum teşekkürler ilginiz için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdik her isi biraktik tek lambayi kimverdi diyemi ugrasacagiz konu baska kim verdiyse verdi onun da görüsüne saygi duymamiz lazim Demokrasi budur bence |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli kiz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamamda madem demokratie var onunda kararina saygi duyulmaliydi ben sevmiyorum bir isik verenlerin bu hareketlerini, küfür olmadigi sürece tabi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende senden akilli degilim ozaman  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence deli rolünü iyi oynayan akillisin sen ama en iyisini yapiyorsun bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vardir herkesin bir deli tarafi, benim bugün bariscil tarafim gündemde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vardir herkesin bir deli tarafi, benim bugün bariscil tarafim gündemde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu harika bir cevapti, ne yazikki ben ayni seyleri yazamiyorum ,kavgadan bende uzak dururum yinede benim asiligimi baska türlü algilayanlar olmuyor degil.( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hu bak hele bu senin otlanani sabah kasapda gördüm  biftek ve kiyma olarak ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya orhan gencebaysiz olmiyor bende orhan gencebayi seviyom vallahi ebru calarsa en az orhan gencebayinda hakki var orda calinmaya ikiside alaturkada degilmiydi hak gecmesin bence ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ajdari zaten sirf moral olsun diye yollamistim neyseeeeeee.....diyelim evelsi gün sabah nurettin rencber istedim sus parcasini yayinladiniz ...ve ertesi gün ayni sarki silindi? neden bi defa onaylaniyorda diger zaman siliniyor admin sen hic o sarkiyi bi dinledinmi kötü bisey degil türkce slow parca insani alip götüriyor ne romantik bisey okey oynarken hatda tsk güzel secim diye tanimadigim insandan özel aldim yaaa da guckste gelle inanmiyorsan burayada takim bi dinle bu adami harika besteleri var ayrica ferdi yasak ama funda arar ferdi besteleri okuyunca yayinlaniyor irgendwie seltsammmmmmmmmmmmm murat ince cekil git parcasindada ayni olayi yasadim ben yazinca calinmadi ama neydi su adamin niki fasoaga mi herkimse öyle biseydi onunki calindi ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya valla bende onu diyom iste birinde müsade veriliyor digerinde no go admin gel bu isi tatliya bagliyak benim radyonun linkini bagla su live player yerine ben tüm türkbase icin 24 saat yayin yapim hemde canli olarak no problem sende secmekde zorlanmazsin ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24 saat müzikmi kontrol edelim!?
yok bikere calindi sonra niye izin verilmiyor?!
sen laftan anlamiyormusun? pop slow ve rock yaziyor. bunu anlamak istemiyrosan kendin bilirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam admin anlaşıldı mesaj alındı öylede böyle benim istediğim olacak diyiyorsun...ok
----- Kalemlerimin ucu zehirli iğne Sayfam isterik, yazsan doymaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!