|
|
|
liveplayer yapılan sınırlamalar kalksınmı |
sevgili dostlarım livwplayerde yapılan sınırlamalardan ben rahatsız bulunmaktayım müzik evrenseldir siyasi olmadıgı sürece engellenmemesi taraftarıyım sizlerden destek bekliyorum kaldırılması için desteklerinizi bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen katılıyorum siyasi örf adetlerimize ters olmayan şarkılara engel çıkarılmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagosuz bir dünya olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende cok alindim dün HYPERSTARIMI istedim ve calinmadi p  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu uygulama kalkmasını istiyoruz desteğinden dolayı teşekkür ederiz engeller aşılmyacak engel yoktur...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
müslüm father olmasada olurda sen onu birak namiksiz hayat cekilmiyor dokumaci kizlar ohhhhh yandan vallahi kimse alinmasin sarki süper gelde oynama oyun havalari olmadan olurmi hic ??????????????? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasıl yani konuyu açarmısın neyi anlatmak istiyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
live player kalkmasında yapılan engellemeler kalksın daha iyi fikir uyguluma güzel ama engellemeler hoş değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müziğin evrenselliğine katılıyorum , şu varki sınırlama henüz varken dahi İzin verilen Katagorilerin dışında şarkılar seçilip ekleniyor. Eğerki o kuralı kaldırırlarsa eminimki önüne zor geçilir , yani istenmeyen türleri ekler dururlar. Güzel şarkıları paylaşacağına izin verilmeyen veya insanı boğan şarkıları dinlemek zorunda kalırız. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mesela Sushi Ajdarı espirisine eklemiş , kaç kişi Ajdarı dinlemek ister ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben espiri degil ciddiyim radyoda hergün en az bes kisi istiyor senin haberin varmi bundan ajdar bu vallahi moral veriyor sarkilari insana turp gibi oluyor insan dinledikce ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiskanmiyalim bi defa arkadasim yazdi diye geri cevap verdiysem icimden yazmak geldi demek dün ajdari istedim calinmadi üc gün önceki forum olayini ben nerden bilim?? BIZ ANA SAYFADAKI PLAYLISTI DIYORUZ baska playlist konu degil diger playlist konulari coktan eskidi bence ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onu bunu bilmemde ben bu durumdan hoşnut değilim benim gibi düşünenlerde var yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görüşlerin için teşekkürler. Ama kimse bu durumdan hoşnut değil lafontaine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teşekkürler desteğiniz için  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!