|
|
|
Davet................................ |
Cok kolay, ben lahana yemedim beni baskasiyla karistiriyorsunuz ayaklarina yatmak icin 
chattrefe gelmeyecek olmana üzüldüm
gelsen senle bol cekirdek citlatirdik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumun ödlek tavugu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendimi kast etmedimki
lahanayi yiyipde buraya yazanlari kast ettim
chatteffe karsiyim 1to1 bulusmalara varim demistin demin yani yazmistin
geliyorsun demek
pilavdan dönenin kasigi kirilsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben o kizlari hic bilmem tanimamki
rahatsiz olurlar benden
bende can, jetmemo, volkan, ergenekon, hacisakir, ayben, sen, karakuzu vs vs arkadaslarin oldugu ortamda olmak isterdim
yani hergün yazisiyoruz ya, arada kavgada ediyoruz
ama seviyorum yinede hepsini
birtanesi haric
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yegen esimmi terk etmis beni???
ananin namusunu ortaya koyarak birdaha yazsana bu lafi
hadi lütfen ya, cok hosuma gidecek okumak
kactigin saklandigin müddetce erkeksin sanalda olsa
ama yakalarim elbet bir kulagindan
zil takip oynaticam seni  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gardas sen arabami alip satiyorsun??
Benim laguna dizel vardi, yok yoktu arabada, ama ikide bir bozulup duruyordu bugün 1200e sattim
yeni kasa yeni model
aksama kadar aramalardan bunaldim, hatta suan handyi bile kapatmis durumdayim
haberim olsa sana teklif ederdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlıyorum senı evet her zaman sukredıyorum Allah a..ama sende tum bayanlarda sukretmelı bence,hayatta onemsız seylerden uzak kalındıgında yada onemsızlerden o zaman bayan yada erkek olmak arasında bır far olacagını sanmıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sıır ıcın tskler kardes,dostlukları ıyı anlatan bır sıır gercekten ve tekrar tskler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sımdı dıkkat ettım hanımefendı ve cıdden uzuldum de ve bıusı de anlamadım kım kımın ne nıkını almıs acmıc kım kımı opmus bılmem ne  (bu topıc yapıcı olmak kımsenın kımseyle sorun yasamaması ıcın acılmıs bı topıc ve hatta sorunlar varsa burda unutlması sonada herkesın arkadasca kardesce zaman gecırmesı ıcın acılmıs bı topıc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sızı anladım evet konuyuda anladım sanıyorum ve sevyelı ahlaklı da yazıyorsunuz umarım ugradıgınız haksızlık gıderılır en kısa zamanda..ozur dılemenızede gerek yok ltf rahat olun topıce hıc bır zararınız olmadı.katılımıza ben tsk edrm saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaradı bıle arkadasım tskler  bazı ınsanlar artık daha kıbarlar bırbırlerıne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tskler ıyı dıleklerınız ıcın ıns herkes ıcın her zaman en ıyısı olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonsuza kadar olur ıns..sonucta ınsanlar dogruyu bulacaktır dogru tektır arkadasım ve kotu olmanın sonu yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delı  benım arkadasalrımın hepsı melek gıbı ama ben ıstıyorum kı herkes melek gıbı olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olur ıns kardes daha durust daha temız bır dunya ve daha temız bır base hepımızın ozlemı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sadece benım ıstegımmı sanıyorsun sen  bence herkes her seyın ıyı olmasını ıstıor herkes melek gıbı olsa hem daha guzel bır dunya olmazmı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duzelır arkadasım ınan bana duzelır sadece bıraz gayret bıraz hosgoru sona burası ınsanların strese gırecegı yer deılde hos zaman gecırıp stres atacagı bır yer olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elbette kotu soz sahıbıne aıttır,ama sanal alem reel yasam ayırmassak;en azından base ıcın dıorum bunu..o zaman sorun yasamaz kımse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klıp ıcın sıte adına cok tskler sıze..gercekten konuya cok uygun ve anlamlı bır klıp...umuda gelınce bence hıc bırımız umudumuzu kaybetmeyelım burası hepımızın ve saygı ahlak sevye oldugu surece burası da bızde kazanırız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benım senın onun bunun topıc ı olması cıdden onemlı deıl arkadasım;burda yada her hangı bır topıcte yeterkı ınsanlar sorunlarını halletsınler ve dostluk la beraber base kazansın..ben hep derım arkadasalrımda bılırler burdan baska zaman gecırdıgım bır yer daha yok,ve cok kısıde benım gıbı dusunuyor emınım cunku herkes ısınde gucunde ve burda stres atmak ıcın varız sevyelı sohbet ıcın varız ve bır aıle gıbı neden olmayalım dımı..ınan bana bu zor deıl |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!