|
|
|
Davet................................ |
herkese slm.uzun yıllardır zaman zaman burda ınsanların bırbırlerıne kırgınlıklarına sahıt oldum ancak son zamanlarda benım sohbet ettıgım sevdıgım ınsanlar arasında da kırgınlıklar yasanmaya basladı  bu cıdden cok uzucu benım ıcın,, kımse yanlıs bısıler anlamasın yada alınmasın asla kımseyı rencıde etmek yada kucumsemek deıl nıyetım dıorum kı sımdı;Arkadaslar base bızler ıcın uzun yıllardır ıkıncı adres oldu ve hep de olmaya devam edecek ıns.sonucta herkes ısınde gucunde,burda zaman buldukca cok hos zaman gecırdıgımız de bır gercek,ben dıorum kı kımse bırbırını kırmasın kımse kımseden ustun deıl burda,kımsenın dini ırkı onemlı deıl,herkesın gorusu kendıne...sadece dost olabılmek sevyelı sohbetler edebılmek ve basenın tadını cıkartabılmek olmalı tum derdımız...saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolayısıyla bu bır davet oluyor  sevgıye dostluga kardeslıge............. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hımm..eskı yada yenı olmak onemlı deıl burda saygınlıgın sevyenın her zaman oldugu gıbı devam etmesı..konu bu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda herkes melek olmalı arkadasım bır kac kısı nın cok ıyı cok duzgun olması yetmez..neden herkes ıyı olmasın kı cokmu zor bu??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bırılerı bısıler yapmalı....banal olmak tan cok ötö bence burası gayet hos bır yer ve benım demek ıstedıgım sadece samımı olabılmek saygın olabılmek...sanada soruyorum cok mu zor bu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saldırıya mahal verecek bısı solensın dıye acmadım bu topıcı,aksıne ınsanları bırbırlerıyle kaynasmaya sorunlarını unutmaya davet etmek ıcın actım.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskı yenı dıye bır ayrımcılıgada karsıyım ben..nasıl burda herkes sevyesız yazılan tek kelıme kotu soze karsıysa bende ole karsıyım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dusuncelerıne tskler ancak bence burdakı ınsanların yuzde yuze yakını ıyı nıyetlı sadece bu ıyı nıyetı gosterebılmek ıcın azcık caba gerekıor,,yoksa kımse temelde kotu deıldır ben buna ınanmıom.bak arkadasım Allah korkusu olan bır anne babaya sahıp olmus olan yada olan herkes ıyıdır kalbı temızdır ama kucuk sorunlar elbette yasanacak da bunları asmak olmalı bıze dusen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasım bak ıyı guzel soluyorsun da sıtede kufur yada duzen bozanları sıkayet mercıı var..benım dusuncem polemıge gırmeden sıkayetcı olmak,,kım kotu bısı yazıorsa ok..admın var dıger gorevlı op lar var ve onlar her zaman geregınıde yapıor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sıte yetkılılerı bence elınden geldıgını yapıor buna emınım ..cunku kımse bıyerı acıp bıyere emek verıyorsa orasının bozulmasını ıstemez dımı bu duz mantıkla bole...ve senın sorununu da cozeceklerdır ınanıyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon ıyı okumadınız sanırım yazdıgımı...saldırıya mahal verecek bısıler yazılmasın demek ıstedım ben ..bu genele soylenmıs bısı ıdı ok ve hıc bı zaman kotuler kazanmaz esngul..yetkılılerde yetıstıklerı yerde kotu olan her bısın yok olması ıcın calısıorlar bence buna ınanıyorum ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanılıyorsun arkadas bak bence raytıng ugruna kımse ahlaksızlıga prım vermez..sen bakma tv lerde yayınlanan bı takım ne oldugu belırsız programlara..bıde usun o tur sacma yayınları ızleyenlerın capı ne kadar...ama burası farklı burda benım senın herkesın kız yada erkek arkadası var yada ablası abısı var yada annesı babası var ve burası bızım aılemızden bır fert gıbı oldu..ben okeyde kız arkadasımla ve annesıyle oynauyorum cogu zaman...bka burası ahlaklı bı yer olmak zorunda her ne kadar kendını bılmezler varsada onlarda duzelecek ben buna ınanıyorum ınanmak ıstıyorum ...o zaman buırası ıste daha cok uyeye sahıp olurrrrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ltf rıca edıyorum tartısma ortamı olusturmayalım tpocın amcı dısına cıkılsın ıstemıorum burası barısa davet topıgı...tskler saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler dusuncelerıne ama benım dedıgım reel=sanal..yanı ınsan her yerde ınsandır.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ben o bu şu hepımız aynı dusuncede olmalıyız kardes ve herkeste olacak olacakkı o zaman kardeslık dostluk sevgı olacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guzel soru..kımseyle Allah a sukur ters dusmedım yada bana kotu olanlara ben ıyı olmaya calıstım..ole oluncada admın yada kımseye ısım dusmedı yıllardır  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozur dıleyecek hıc bısı yok arkadasım estfr.ama sadece tartısma ortamı olsun ıstemedım burda ve bence sorununuz ne ıse konusarak halledebılecek kapasıtede ınsanlarsınız ve bu olgunluk var sızde gordugum kadarı ıle ok tskler katılımıza saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılımcılardan ozur iş saatım geldı  ıns sona devam ederız saygılar sevgıler herkese |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burasi eskiden cok sakin bir forumdu esengül
ufak tefek atismalar olurdu ama asla suanki gibi kötü kavgalar küfürler olmazdi
en cok üzüldügümde o küfürcülerin bir parcasinin suanda benim olusum
ama böylesi saklanan ödlek birinede rastlamamistimki hic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.oysa en cokkkkkkkkkk meee yapanlarda gec kalmamis burada bulunmakdan  
---------------------------------------------------------------------------------------------------
bunu anlamadim
tuzu eksik yemege benzedi benim mantigimda
en cok mee yapanlari anladimda, gec kalmamis burada bulunmaktani anlamadim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!