130 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.03.07, 15:36 Nr.: 1 Antworten

ADMİN E duyurulur.
Burada acılan forumlarda almanca ve türkce olarak faruma not düşürülemezmi acılan forumlar türk ce olsa bile almanca cevaplar geliyo bilen var bilmeyen var katagori olarak ayrılmali ve türkce acılan topik almanca yorum yapılmamalı .

Arkadaşlar desteğinizi bekliyorum bu konuda :grins: :grins: :grins:

Heerkese teşekkürler.
0

Beitrag gepostet am 20.03.07, 16:15 @azaghal Nr.: 2 Antworten

ADMİN E duyurulur.
saol dostum ... güzel bir konu oluyo arada almanca yorumlar var konuyu kacırıyoruz .. forumlardanda soguyo insan . Cok teşekkürler .
0

Beitrag gepostet am 20.03.07, 16:26 @nisay_rt Nr.: 3 Antworten

ADMİN E duyurulur.
fazla almanya topic yapilmiyo zaten ve yazilan cvplara kisa almanca kelimler oluyo
anlamadigim zaman diger arkadaslara soruyorum :D sende öyle yapp
-----
:rose:BarisaRock:rock: sakin Ctrl+w yapmayin(sıkıyosa yapin)
0

Beitrag gepostet am 20.03.07, 16:59 @nisay_rt Nr.: 4 Antworten

ADMİN E duyurulur.
bundan sonra daha cok dikkat ederiz türkce yazmaya, kusura bakmayin :)
0

Beitrag gepostet am 21.03.07, 00:37 @fascinating Nr.: 5 Antworten

ADMİN E duyurulur.
ben özel mekan istemedim iyi oku lütfen sadece almanca veya türkce olduğuna dair not düşülmesini ve türkçe bölümüne almanca yorum yapılmamasını taleb ettim bunda kızacak bişey yok :angry: :angry: :angry:
0

Beitrag gepostet am 21.03.07, 00:44 @fascinating Nr.: 6 Antworten

ADMİN E duyurulur.
Zitat:
ama özel mekan cok sacma, TURKbase burasi..

iyi oku istersen :p :p :p :p
0

Beitrag gepostet am 21.03.07, 00:44 @fascinating Nr.: 7 Antworten

ADMİN E duyurulur.
Zitat:
ama özel mekan cok sacma, TURKbase burasi..

iyi oku istersen :p :p :p :p
0

Beitrag gepostet am 21.03.07, 02:05 @erkek_kanarya74 Nr.: 8 Antworten

ADMİN E duyurulur.
helal be acresin uzantısı de aferin iyi bakmısın ama ismine baksaydın keske TURK yazıyo almancadada aynı manada herhal
0

Beitrag gepostet am 21.03.07, 22:43 @nisay_rt Nr.: 9 Antworten

ADMİN E duyurulur.
kusura bakmayin ama bence sükredilecegine, sikayet ediyorsunuz.
Burasi sirf türklere özel bir site degilki, bu sitede alman üyelerde var. Türkcesi zayif gurbetci üyelerde. Simdi birkac üyedir diye onlari dislamis oluruz. Hatta bana göre baska dillerde bile yazilabilir. Fransizca, ingilizce, hollandaca vs.
Her konuya herkes katilacak diye bir zorunluluk yok burada. Eger ilgi varsa burada herkes yardimci oluyor, tercüme konusunda.
Hem bazi konular var, sirf almanyadan katilanlari ilgilendirebilir, burada illakine bir türkce tercümeye gerek yok sanirim. Hem birkac dilde olursa belki diger dilleri ögrenmeye heveslenen arkadaslarinda isine yarar bunlar.
Ha önerin fena degil bence, lakin bunda illakine adminin özel birsey yapmasina gerek yok bence. Ama illakine yapilacaksa her konuya dil secenegide koyulabilir, hangi dilde acildi diye konunun (gerci zaten yabanci dilde acilan konulari türkce diye kimseye yutturamayiz, oda baska bir konu :D) Bunu üyeler kendileride yapabilir hem, her konu basliginin arkasinda parantez icinde (almanca) (fransizca) diye
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 22.03.07, 14:19 @ilosch Nr.: 10 Antworten

ADMİN E duyurulur.
:shy2: :shy2: :shy2:
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 22.03.07, 19:53 @erkek_kanarya74 Nr.: 11 Antworten

ADMİN E duyurulur.
yav sen okumasını bir ögrensene once ne yazıyor orda almanca konusma veya konus diyen yok zaten olamaz . okuduğunu anlamak için azcık zeka şaka şart sadece türkce veya almanca oldugunu belli eden bir işaret koyulsun dedik ona göre bu işareti gören almanca bilmeyen bir arkadasta o foruma bakmaz anlamayacagı için allah akıl fikir versin memleket meselesi yaptın bunu almanyadaki gurbetçiler için acılan bi site dedin o zaman admine söyle akıl küpü arkadas bunu . de olduğundan dolayı almanya harici kimse girmesin diye . okuduğunu anlamayanı gördüm ama sırf foruma yazı yazmak için boş konusanını ilk kes görüyorum .

admin eger okuyorsan bu topiği kapatırmısın konuyu başka yünlere cektiler.
0

Beitrag gepostet am 22.03.07, 19:53 @xtungax Nr.: 12 Antworten

ADMİN E duyurulur.
hay allah razı olsun senden ne dediğini bilen biri olması burda güzel
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

ADMİN E duyurulur.