112 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.01.08, 22:15 Nr.: 1 Antworten

Admin ve op lara bir soru
slm arkadalar
Bu gün söyle bir olay gerceklesti burda...
saat 11.30 gibi bir bayan arkadas bir topic acti, kendisine bir üye (erkek) tarafindan agiza alinmayacak sekilde gb sine bir mesaj birakildigini yazdi..üyenin nickinide yazdi....
Ben de admine bu olayi aktardim.calismam gerektigi icin anca gelebildim ve gördüm ki ne gb mesaj var admin tarafindan ne de o sahsin üyeligi silinmis.arti bayan arkadas topici actiktan 45 dakika sonra topi silindi..
Simdi sorum söyle burda küfür serbest mi veya herkes istedigi gibi bayan üyelere istedigi gibi her türlü agiza alinmayacak seyler yazabilirmi?????

Birde sunu belirteyim bu sahis yer olarak KURDISTAN yazmiz bu ne yaaaaa.

Saygilar
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 22:26 @nisan80 Nr.: 2 Antworten

bu durum da yanlis degil bence dogrusunu yapti arkadas,ve ne yazdiginida yazmisti ben bir erkek olarak kendim utandim....
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 22:31 @nisan80 Nr.: 3 Antworten

Nein
solche leute gehören nicht hier her
sorry ist meine meinung
Wie kommt der typ eigentlich darauf HIER kurdistan zu schreiben wo sind wir??????
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 22:31 @harun16 Nr.: 4 Antworten

Kardes bunlarin ne saygisi,ne vatani,ne gururu nede serefi var hepsi serefsiz naparsin gelip capsiz capsiz laf ediyorlar milletin huzurunu kaciriyorlar
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 22:34 @sahin664 Nr.: 5 Antworten

Adi insanlar iste
bütün gün aklimdan cikmadi yaa kendilerini ne saniyor bunlar insan aynaya baktimi utanir kendinden biraz
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 22:41 @nisan80 Nr.: 6 Antworten

Haklisin ama aradan 9 saat gecti
Yeni üye olan arkadaslar uygunsuz resim koydumu hemen siliniyor bu hassasiyeti böyle seyde niye gösterilmiyor anlamiyorum.Adminin gb sine yazdigim halde.
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 23:10 @aymavisi Nr.: 7 Antworten

Ben bedavayada alirdim ele gecirebilsem ama böyle serefsizler anca fare gibi saklanarak yasarlar.
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 23:24 @aymavisi Nr.: 8 Antworten

SEREFSIZLER
0

Beitrag gepostet am 26.01.08, 23:35 @aymavisi Nr.: 9 Antworten

Ekmegi yedigi yerden kursunu yerse anlar belki bunlar anca bundan anlar
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 00:11 @odyseuss Nr.: 10 Antworten

Yazdim kardes ve cevap alamadim arti gereken hala yapilmadi o sahis hala burda
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 00:16 @odyseuss Nr.: 11 Antworten

bunun tek yolu vardir üyeligin silinmesi bence
böyle serefsizlerin burda yeri olmamali
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 09:32 @harun16 Nr.: 12 Antworten

bosver fazla ateslenmiyelim harun o zaten insan olsa onu gb me yazarken SIKSAYDI adresini de yazardi bakalim kim kime napiyor ama cogu arkadaslarin dedigi gibi böyleleri anca sanal hayatda bu tarz seyleri söyleye biliyor
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 11:59 @sellimi Nr.: 13 Antworten

Ben de cok sasirdim ya neyse.Adminin bir bildigi vardir diyelim.
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 12:20 @harun16 Nr.: 14 Antworten

Bende sana hak veriyorum. OP lar üye felan silemiyor veya Adminede hemen ulasma sanslarida yok yani normal üyeler gibi. OP larin yapabilecegi tek sey Forumda silmek u.s.w
Ama baya oluyor bi anlasma yapmistik OP lar forumda bi konu silerse konunun neden silindigini ve kimin tarafindan silindigini belirtmeli diye. Anlasilan bazi OP lar hala bunu uygulamiyor. Admin siler o üyeyi ama biraz zaman alabilir cünkü bu siteyi yöneten sadece admin yardimcisi felan yok. Biraz daha sabir diyorum.
Bir kac arkadasimizdai onun nickini foruma yazilmasi dogru degil felan dedi buna hic katilmiyorum. bence dogru en azindan o zaman kimin ne mal oldugnu biliriz en azindan.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 12:30 @tokatligenc Nr.: 15 Antworten

Ben sadece sormak istedim.Isin asil ilginc tarafi aksamdan beri hic bir op buraya bir not birakmamasi.
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 12:32 @harun16 Nr.: 16 Antworten

bende mesela OP um ama silen ben degilim. Ve sildigim zamanda o kisiye zaten söylpyroum neden sildigimi.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 12:36 @tokatligenc Nr.: 17 Antworten

o silinse bile baska nickle yine girer ben yapicagimi yapdim ama tanitimimi silmelerine az sinirlendim dogrusu bence bu sapiklarin hepsini tanitima vermek lazim bende sonucda onun bunun gb sine manyak manyak seyler yazmiyorum dimi yani
0

Beitrag gepostet am 27.01.08, 12:58 @nayanaya Nr.: 18 Antworten

ben yazdiklarinin hepsini uyguladim. ama demin admin le iltibata girdim üye silinebiliyormus icabina bakicak. yinede öynerilerin icin tsk
0

Beitrag gepostet am 28.01.08, 00:47 @nayanaya Nr.: 19 Antworten

Tamam haklisin ama bu sahis hala burda buna ne dersin ben kimseyi suclamiyorum veya zan altinda birakmak niyetim degil ama lütfen biraz daha duyarli olalim.
0

Beitrag gepostet am 04.02.08, 00:16 @harun16 Nr.: 20 Antworten

arkadas benim bildim birsey var bu sanala alemde küfüreden kendine eder insan dusunur ya ben o bayana böyle kötü laf yaziyorum ama birleri benim bacima yazsa ben razi ourlmuyum diye dusunmesi gerek ama nerde
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!