23 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.12.06, 04:51 Nr.: 1 Antworten

Yazdigim yazilar neden silindi?
Yazilan bir topik altina yazdim, dikkate alinmadi sanirim, Buraya yazmayi düsündüm !
Amacim konuyu tekrar acmak degil ama \\\" Philosophie \\\" bölümüne kac yazi yazmistim, neden silinmis? sebebini söylerseniz sevinirim. Egerki yazdiklarimiz silinecekse bosuna yazmayalim ! Neden böyle yapiyorsunuz ?
0

Beitrag gepostet am 29.12.06, 05:14 @sonsair Nr.: 2 Antworten

cok sacma kisa kisa seyler soruyorsun ve kendin cevapliyorsun..
0

Beitrag gepostet am 29.12.06, 13:26 @admin Nr.: 3 Antworten

Asil Sacmalik yapan sensin Admin, Insanlara karsi yalnis yapiyorsun. Bak kac insan var ayni sorunlari tartisiyor. Bu is cocuk oyuncagi degil, ya tam anlamiyla yap yada yapma. Neyse benim üyeligimi silebilirsin, bunu kendim istiyorum, atmana gerek yok, cünkü yalnislarini görmek istemiyorsun. Site sahibi olmak basit ama yönektmek var birde, bu herkes icin geceleri "Fuerth" lüler icnde. Tekrar siteye girmeyecegimden dolayi, SIMDIDEN HERKESIN KURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM, ve saglik dolu yeni yillar dilerim....
@Admin Gönül kirmaya degmez......

HER SEYE KADIR OLAN YUCE ALLAH, BIZLERI, DOGRU YOLDAN VE SEVDIKLERIMIZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLI KURBAN BAYRAMLARI DILEGIYLE
0

Beitrag gepostet am 29.12.06, 13:28 @googled Nr.: 4 Antworten

@googled
konuyu paylastigin tskler, ama bence bu konulari tartismaya degmez.
Kapatalim gitsin konuyu...... Hayirli Bayramlar ve hayirli yeni yilalr sanada
0

Beitrag gepostet am 29.12.06, 16:02 @sonsair Nr.: 5 Antworten

silen kisiye neden sormuyorsun????

forum acmana gerekmez!!!!
-----
:rose: :turk: aTaM izinDeYiz :turk: :rose:
0

Beitrag gepostet am 29.12.06, 16:16 @admin Nr.: 6 Antworten

:lach: hahahaha :grins:
-----
Aglamak güzeldir;(
0

Beitrag gepostet am 29.12.06, 16:26 @1user Nr.: 7 Antworten

:) bana yazmicaktin heral onu :) yaw bak olsun bise olmaz haksiz yere bise silmezler yapmazlar burda inan hem sile neolur daha iyi bise yazarsin olur biter bende umfrage yapiyorum kabul etmiyorlar ist doch nicht schlimm:) bende gecen burda kafayi kiriyordum deymez aber hier sich zu streiten die leute kennst du ja nicht :) bidahayazarsin daha iyi olur ve kabul eder kopf hoch... :umarm:
-----
Aglamak güzeldir;(
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!