|
|
|
Nereye gitti bu |
beğenenler takımı? Beğenilerde aşırı düşüş var, hayırdır? Sizlerde mi yok oldunuz? 
Arada sırada giriş çıkış yapın yahu, devam edin keklemeye yoksa böyle çok bariz oluyor. Yapmayın, etmeyin, biraz daha aklınızı kullanın lütfen  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
Mup, ben tekim başlıklı threadi mi okumuş olsaydın bu soruyu sormazdın zaten.  Ben öyle alttan alttan da laf çakmam, direk suratlarına söylerim yüzsüzlüklerini. Bunu bir kaç kere de sergiledim burada. Zorunlu kalmadıkça da sergilememeye ama gayret ederim.  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
Mup, gırgır ve şamata yapan eleman mi kaldı, konu mu var da, yapayım. Ben köyün delisi yine seve seve olurum da, adam yok eğlenecek. Durum böyle olunca da insanın daha çok dikkatini çekiyor insanlık dışı durumlar ve nadiren de olsa yeri geldiğinde sesimi çıkarıyorum işte ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
buranin erkeklerine söyleyelim, onlar da tirnaklarini kessinler. Onlardan da yanlislikla tiklayan cok oluyor bana
Und ich danke dir  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
Sen dilediğin kadar tıkla bana....pusu kıskanmadıkça sorun yok ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
Tıklama da zaten hiç bir sorun görmüyorum ben, dileyen dilediği kadar tıklasın.  Ayriyetten teşekkür ederim iltifatın için. Hoşgörülü olmak, anlayışlı olmak ve saygı göstermek insana birşey kaybettirmez bu hayatta. Bu bilinci yasatabilsek keşke  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
bos ver ufak tefek isleri kafana takma,insanlar nasil mutlu oiluyorsa öyle yapsinlar, azicik foruma göz attimda benden baska herkes tiklamis sana yaw  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nereye gitti bu |
bana dokundurmaya calismayan yokki zaten 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!