|
|
|
Ben tekim |
vaaay,parcalarim ben bu edebiyati diyorsun yine...güzel
Hosgeldin snow  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Patlat o zaman yeni bi konu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Ben tekim since 2014  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
thnx a lot, the spirit of coolness ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
I'm cool, but no a cold spirit  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Holy shit...who the f*ck tells, u r a cold spirit? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Merhaba Merdo    Dünyada hiç bir sorun kalmamış,Ekonomi,Adalet,yaşam standardı alabildiğince yüksek,özgürlükler desen ha keza. Olsun tek derdimiz nick almış almamış,yada çok almış,almamış.Bu yüzden biz uzaya ancak,vasıfsız eleman olarak gidebiliriz.Her şey keyfi yürüyorsa,başka söze hacet yok.
"Demir sağlamdır ama,kendi pası onu zayıflatır.İnsanları da çoğunlukla yıkan,kendi negatif düşünceleridir." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Selamlar ben bu muhabbetleri hiç anlamadım sitede yeniyim belkide ondandır burası nasıl bir yer kısacası tanıtabilir misiniz zahmet olmazsa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Nere baksam öyle artık sıkıntı yok öyleyse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Dakika 5:39 dan basla 
- Hayirli isler Selami - Sagol Hamdi abi - Bize de bi raki icirirsin tabi - Rakinin sözü mü olur abi ---------------------------------
D  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Ayakabilari sokacak bir yerimize demedi deme |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Korkum da bu zaten.... 
benim vazeline ihtiyacım olacak sanırım  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Biri hedef disi Karavana,,emme su ilk ayagi hedefe kitlenmis topcu bataryasi gibi vazalinn ise yaramaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Hecc iste zorlaa kasiniyorr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Haci ikinizede okuyup üfleyecek,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!