24 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
4
5
6
Beitrag gepostet am 25.02.21, 10:37
@massmavi
Nr.: 41
Antworten
facelook
Ben tekim
selam mavi, tesekkür ederim yorumun icin....huzursuz ortamlardan uzak durursan, huzura bir adim daha yaklastigini göreceksin. Seni üzen, seni kizdiran, sana negatif enerji yükleyen kim varsa uzak tutmaya calis kendinden. Ha aile diyeceksin, elbette ki ailesi insanin silinip atamaz. Burada senin güzel ahlakin önplana cikmali ve onun sana gösterdigi yol dogrultusunda adimlarini atmalisin.
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 10:45
@merdo
Nr.: 42
Antworten
facelook
Ben tekim
merdo, burada yazilanlardan tek bir kelime dahi anlamamissin anladigim. ne izah etmeye, ne yapmaya calisiyorum sence? Elbette bana ne, ne yapiyorsa yapsin herkes, umurumda bile olmaz. Inan olmaz, bunun referansi var, burada ki 10 senemi söyle bi gözden gecir, tek bir kavgaya bile karismamisimdir, ne yaparsa yapsin insanlar. Ama velhasil gelip burada ayrimcilik var, gruplasma var, güven nerede, vs diye veryansin yapiliyorsa, ayrimcilik,bölücülük yapiliyorsa ben de sadece aynayi tutuyorum bazi üyelerin yüzüne. Bakin, siz söylesiniz, böylesiniz bu durumdan ötürü sunlar oluyor, bunlar oluyor. Hatta buna ragmen yapici olup, bir platform hazirliyorum, bir adim atiyorum, gelin hep beraber bu forumu renklendirelim, neselendirelim diye, güven tazeleyelim diye ama gel gör ki insan psikolojisi üzerine kendi yasadigim gözlemlerim beni gene hakli cikardi. Bak, konunun ilk baslarinda nem e ne dedim? gelir saldirirlar simdi dedim, aksini beklemedim zaten....
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:15
@facelook
Nr.: 43
Antworten
isabella
Ben tekim
Hem kadınım hem düşüncelerim ara sıra değişsede ben benim ve tekim. Eleştiriye açığım çünkü tek bildiğim şey herşeyi bilmediğim. Kimine göre değer yargılarım ters gelebilir, kimine göre doğru bu da bana göre gerekli renkli bir dünyanın oluşu için, saygım sonsuz. Kabul etmediğim konu hakaret, gerçi artık diyorum kendilerine saygısı olmayanın bana niye olsun takmıyorum. Çoğul nicke gelince; birileri kişilerle sorun yaşayıp yeni bir başlangıç yapmak isteyebilir sorun görmüyorum ama kendini gizleyip hiç birşey olmamış gibi karşındakini KEKLEMEYE çalıştığını sanıyorsa büyük sorun görüyorum, yazık acilen psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Sanırım burada benden çok hakaret yiyen yok sayemde sayfanın kalkındığına da eminim çünkü süreç bunu gösteriyor. Hakarete uğradığın için Bloke ediyorsun hop başka bir nickle gelip sana saygılı konuşmaya çalışıyorlar, hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar yanı bir özür dilemek yerine saçmasapan davranışlarda bulunuyorlar. Böyle durumlar ile karşılaşan oldumu acaba ? Ne yaparsınız yada yaptınız ? Bir diğer örnek: fikrini söylüyorsun konu açarak, birileri çekemiyor, tanınan nickiyle değil de başka bir nick alıp sana saydırıyor gel birde burdan yak eğlenceli mi kimine göre evet bence baltaya sap olamamış, eh bu durumda ben başka ne düşüneyim şimdi ? İyilikten bahsederken ikinci bazen üçüncü şansı vermişliğim çok oldu sonuç yine hakaret!! Bir diğer haksızlık örmeği konu açılıyor veya şarkı ekleniyor “dur öbür nickle de giriş yapıp beğeneyim” resmen emeğe ve kişilere haksızlık, saygısızlık !!! Sonra adalet, hak, insanlık deniliyor ya orada benim şalterler gidici, ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diyesim var. Buradaki zamanı kısıtladım kendimce ama böyle devam ederse sanırım yol görünür
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:32
@isabella
Nr.: 44
Antworten
facelook
Ben tekim
wooow, agzim acik okudum bi solukta. Anlatmaya calistigim olayi cok net ve acik bir bicimde pat pat siralamissin. Kelimelerin cok güclü isa, ben bilmem kac yorumdur bunu izah etmeye calisiyorum ama halen anlamayanlarla karsilasiyorum. Kendi basina gelenleri, yasadigi tecrübeleri burada dile getirerek ispatlamissin zaten bazi beyinlere girmeyen, girmelerine inatla izin verilmeyen ve burada yasanan olaylari. Kac kere buradan uzaklastigina ben bizzat sahit oldum. Maruz kaldigin o psikolojik tacizlerde, yeri geldi senin adina konustum, verilen rahatsizligi dile getirdim. Sonuc ne? Koca bi sifir. Halbuki biz erkeklerin, biz adamlarin görevi degil mi kadinlara karsi saygimizi korumak, göstermek, yeri geldiginde onlar icin savasip, mücadele etmek. Düstükleri haksizliklarda onlarin ellerinden tutup, ayaga kaldirmak. Aksine ne yapiliyor, senin o güzel tabirinle keklemeye devam ediliyor ve ben adamim, ben müslümanim, en dogru beni, en iyi benim diye ortalikta binbir maskeler altinda gezinmeye devam ediliyor....ne desen bos gercekten....
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:35
@merdo
Nr.: 45
Antworten
facelook
Ben tekim
konunun disina cikip, sen söylesin, sen böylesin denildiginde kisisellesiyor olay bu da bir saldiri niteligi tasir. Konu ne olursa olsun, genel bilgi bu
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:45
@facelook
Nr.: 46
Antworten
isabella
Ben tekim
Gözü olan bunları zaten görüyor ki ama işte "eğlence" olsun millete çatacak yer aranıyor, sabır sınanmaya çalışılıyor
ben kıvıran erkekleri oldum olası sevmem senin tabirin ile omurgası olması lazım adam dediğinin. Ayrıca kadın nicki arkasına sığınıp küfürü basanları da aynanın önüne davet edelim
Şunu da ekleyeyim bloke listem bir hayli kabarık ve kim kızarsa kızsın tınımda değil ben burada en çok sözüm ona "vatanım çok yaşa, en büyük biziz çok dindarım" diye geçinen kişiler tarafından tacize uğradım. Çelişki çok olunca sorgulama da çok olur bunu kimse unutmasın!!!
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:45
@merdo
Nr.: 47
Antworten
facelook
Ben tekim
sitenin gelirleri giderleri, nasil ayakta tutundugu, üyelerin yükümlülügü altinda degildir....bi o eksikti zaten
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:49
@merdo
Nr.: 48
Antworten
isabella
Ben tekim
Abey burada çalışan kimse maddi olarak faydalanmıyor bunu bilesin ayrıca bu kadar saçmalığa hakarete uğradıkları için onların katkıları için teşekkürü hakediyorlar bence. Yeri geliyor onlara da ailelerine de saldırılıyor yazık değil mi. Tek olsun öz olsun
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:52
@isabella
Nr.: 49
Antworten
facelook
Ben tekim
isa, cok para kazandiriyorsun siteye....sitenin sana bayagi bayagi bi tesekkür etmesi lazim yahu. Senden blogu yiyen, yeni yeni nick acip geliyor, site para kazaniyor. Sana bi gold-member üyeligi verseler ya
Saka maka bi yana da bu dile getirdigin bütün insanliktan uzak olan niteliklerin sergilendigini gördükce insan, uzaklasasi geliyor buradan. Belki, ufak bi ihtimal de olsa bi baz olusur, karsilikli adimlar atilir, uzlasilir diye ümit etmistim ama nafile....gidersen haber ver, götür beni gittigin yere
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:54
@facelook
Nr.: 50
Antworten
isabella
Ben tekim
Yanı paralı olmasının nedeni ne sence
olur gidince vedalaşırım kim ne yapıyorsa yapsın
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:57
@merdo
Nr.: 51
Antworten
isabella
Ben tekim
Yaw ne gideri olacak bir domain bir server o da zaten reklamlar ile kat be kat geri döner
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:57
@isabella
Nr.: 52
Antworten
facelook
Ben tekim
nedeni sensin demek...simdi asil küfürler ardi ardina gelir sana, senin yüzünden gitti gene paraciklar diye
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 13:59
@facelook
Nr.: 53
Antworten
isabella
Ben tekim
Puhaha gelsin özledim en azından kendileri gibi davranırlar
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:01
@isabella
Nr.: 54
Antworten
facelook
Ben tekim
sesli güldüm manyak ve hala gülüyorum
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:03
@facelook
Nr.: 55
Antworten
isabella
Ben tekim
Heeee hep Gül sen bende güle güle yine işe döndüğümde 5-10 nick en az 3 konu bekliyorum
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:07
@isabella
Nr.: 56
Antworten
facelook
Ben tekim
hep beraber insallah
bakalim acilan yeni konular ne agirlikli olacak, eskilerden hangi nickler yeniden geri gelis yapacak
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:12
@merdo
Nr.: 57
Antworten
facelook
Ben tekim
kimse kalmaz burada, dagilir millet. Girenlerin zaten cogunlugu okey icin giriyormus, forum icin girenler sadece burada kurduklari arkadaslik devam yasasin diye giriyor. 3-5 kisi gitsin buradan, arkalarindan rahat bi 10-15 kisi gider. Face, twitter,insta ve bu tarz onlarca platformlarin oldugu, kullanim imkanlarinin kat be kat daha fazla oldugu sayfalara yönelir insanlar. Buranin bi albenisi yok ki, sadece senelerin aliskanligi ve kurulan arkadasliklar.
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:18
@snowdrop93
Nr.: 58
Antworten
facelook
Ben tekim
yorma beni, konuyu oku
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:21
@snowdrop93
Nr.: 59
Antworten
facelook
Ben tekim
cek battaniyeyi üzerine, yat uyu bari
-----
0
Beitrag gepostet am 25.02.21, 14:22
@snowdrop93
Nr.: 60
Antworten
facelook
Ben tekim
gazoz olma, efsane ol sen de o zaman
-----
0
1
2
3
4
5
6
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!