|
|
|
Ben tekim |
bi dövmedigi kalmis seni,,ne ugrasiyon siyahla  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
valla tek yaptigim yorumlara cevap yazmak....yoksa kimseyle ugrasma gibi bi derdim yok 
Hem bakarsin böyle böyle konusa konusa düzgün bir platform olusur ve forum aktiviteleri canlanir, renklenir  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
bizim forum zaten evlere senlik,ne ararsan var burda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
ben tekim, bu nicimi silip eski nickimi almak istedim,(-tuna-)ve yeni acmak istedigim eski nickimi system kabul etmedi, bende ugrasmadim,kim ne yaparsa yapsin isteyen 15 nickle yazsszn umurunda bile degil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
insanlari kandirmakta zeka isidir kandirabiliyorlarmi soru bu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
hosgeldin sol, bi platform hazirlamaya calisiyorum burada sadece. Hani son zamanlarda hep güven, güzel ahlak, sevgi, karsilikli saygi,vs tarzi yüksek degeri olan yargilar isleniyor ya.....lafta kalmasin iste, hadi beraberce bi adim atalim diyorum da.....kime diyorum iste, lafta herkes en dogru, en essiz benzersiz, en mükemmel ama is icraata gelince sifira sifir elde var sifir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
bu cümleni gercekten hic anlamadim cizi....acar misin biraz lütfen ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
van gölünün nerede oldugunu bilmeyen bir toplumun birer ferdiyiz pusu, bizleri kandirmasinin ne kadar kolay oldugunu zaten tahmin edebilirsin ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
yazdiklarina katiliyorum bana kalirsa buranin üyeleri bayagi bir yaslandi  ortalama 50 yas diye düsünüyorum, bu zamana kadar degismemislerse (ben dahil) bundan sonrada degismezler , sana bos yere kürek sallama demek istiyordum  dedim gitti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
insanin hem kendini hem de karsisindakini kandirmaktan baska birsey degildir bu. Böylesi bi iliskide dürüstlük aranamaz ki ve dürüstlügün olmadigi bir iliski zaten yürümez, fazla uzun sürmeden yikilir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
bilyordum ihtiraz olacagini  o deddiklerin yani 30 nu bulmamislar cok azdir saniyorum,üyelerin yüzde 10 tutmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
sol,ona bakilirsa burada forumda sence 10 kisiden fazla var mi, yazip cizen? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
bana kalirsa , ikinci nickleriyle yazanlari saymassak, forumlara yazan en fazla 10 erkek 10 kadin vardir , yani hepsi 20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
cok hem de. insanlarin cogu, kimse üzerine alinmasin gene, genel anlamda bi yorum yapiyorum, disarida göremedigi ilgiyi, sevgiyi, sefkati burada sanal yoldan almaya calisiyor. Bu yüzden olmak isteyipte olamadigi kisiliklere bürünüyor, rollere kaptiriyor kendini. Ego biraz pohpohlansin, oksansin, cilalansin, yeter bana--düsüncesinde cogu. Böylelikle güc aldiklarini umuyorlar, reel yasamda verdikleri mücadele icin ihtiyaclari olan gücü. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
buradaki kadinlar erkeklerden en azindan benden cok daha akillilar,cogunlugu hop diye ortaya cikmiyor,diyelimki türübünde 10 erkek varsa 30 bayan var diye düsünüyorum.yani gerektiginde yaziyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
ben iste buna bi ihtimal vermiyorum sol....buraya üye olan bayanlarin cogu okey icin burada. akli olan ise zaten erkek nicki aliyor ve binbir türlü tacizden yirtmis oluyorlar böylece ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
rasgele diyiim sana o zaman ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!