|
|
|
Ben tekim |
senelik forum ziyaretine daha bir kac ay var, gir geri salvarinin icine bakiim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Yazdimmi yazmadimmi bende bilmiyom sincik bende merak ettim bende bakacam yazmismiyim yazmamismiyim eger yazdiysam ne yazmisim inceliyecem umarim son yazdigimla uyumludur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
simdi 2 tane var
ama seneler öncesi hatirlayan var mi bilmem 1 tane nikim vardi
malesef
havince sandilar beni
wg de oturdugmuz icin ip ayniydi
hic unutmam tb ilk senemizdi cok gücümüze gitmisti
isim vermim kendisi yok burda suan belki baska nikte bilmiyom coook fena bir bayandi ----- cukuru arkadan kurma önden kurki göre bilim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
baktin mi sol, buldun mu? Beni arattirma, dün threadi okutma bana simdi de ben eminim uyumlu olduguna.....sen karekterinde yalan, dolan, iftira,vs tarzi sahte kisilikleri önplana cikaran nitelikleri tasimiyorsun zaten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
havince yi hayal meyal hatirliyorum....forumda kaynatmisligim vardi onunla hatirladigim kadariyla.....eski konulara girip, arastirmam gerek ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
aaa bak bu dogru, ekipcek tekiz o zaman  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben tekim |
Baktim baktim senin aramana gerek yok,önceden yazdiklarim son yazdigimla uyumlu,hakkimdaki düsüncelerin icin tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!