64 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.02.21, 11:43 Nr.: 1 Antworten

Ben tekim
Tüm tekil profilleri, buraya -ben tekim- diye yorum birakmaya davet ediyorum. 
Alin size firsat, ispatlayin bize güvenirliginizi. Atin bi yorum buraya -Ben tekim- diye, üzerinizde ki tüm süpheler aninda yok olsun gitsin. Yalan yanlis yorumlarla burayi süsleyecekler de, bizi kandirmasi kolay olur da, yukaridakini kandirmasi zor olur be. Sonra gelip dürüstlük, güzel ahlak diye burada egonuzu cilalamak sonra bayagi bi komik kaciyor.
Ha yorum atmaya haliniz, mecaliniz yoksa da, anlariz artik halden 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 11:44 @facelook Nr.: 2 Antworten

Ben tekim
Bu arada ben tekim, tek profilim bu. 10 senedir kullandigim tek profil. 
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 12:05 @nemesis Nr.: 3 Antworten

Ben tekim
zaten tekil üyelerin cogunlugunda profil resimleri de kendileri. Kimseyi kandirma geregi duymuyorlar. 
Benim de bir ay sonra 10 senem doluyor burada ve senin yazdigin nedenlerden ötürü veya herhangi baska bir nedenden ötürü ben de daha hic atilmadim buradan. Aynaya da sadece karekter, kisilik sahibi insanlar bakar. 

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 12:35 @siyah Nr.: 4 Antworten

Ben tekim
Resim eklemeyenlere nerede önyargili bakmisim, bi de onu belirtirsen sevinirim. Nem e dedim ki, tekil takilanlarin zaten cogu kendi resimlerini kullaniyor, kadin-erkek ayirmaksizin. Cogunlugu dedim, hepsi demedim. Bunun neresi önyargi? bu sadece bir tespit, fazlasi da degil.

Kimleri kast ettigime de gelince, burada birden fazla profili olan her ama her üyeyi. Diger konumda da zaten kadin nicki arkasina saklanan tüm erkekleri kast ediyorum. 

Herhangi bir sorun veya aciklamami istedigin veya üzerinde durmak istedigin bir nokta olursa, dinliyorum.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:32 @nemesis Nr.: 5 Antworten

Ben tekim
nem, kimsenin yazmasina yorum yapmasina zaten gerek yok. gelmeyen, yorum yapmayan zaten gelmesin de, kimse silah zoruyla kendini burada ispatlamak mecburiyetinde degil. Ben buradan herkese imkan tanidim, madem kendi konularinda yazdiklari gibiler, dogruluktan, dürüstlükten yanalar, buyursunlar gelsinler, evet ben tekim- desinler, kadin profili arkasina saklanan bir erkek degilim-desinler....desinler ki bizler de laflarinin arkasinda duran saglam kisiliklermis bunlar, söyledikleri ile yaptiklari birbirine uyuyor--diye güven tazeleyelim, karsilikli konularda birbirimizle fikir alisverislerinde bulunanlim, forum canlansin, ayrimcilik bitsin....Iste firsat diyorum, kullanmak isteyen kullansin diyorum. Ama sanmiyorum katilimin pek fazla olacagini, maksat sadece karalamak olacak, suclamak olacak, yeri gelecek hakaretler gene havada ucusacak.
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:41 @facelook Nr.: 6 Antworten

Ben tekim
Ben Unikat..
-----
Endamın yetmez, beyin şart Canım :))
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:43 @_melo_ Nr.: 7 Antworten

Ben tekim
tesekkürler mrs. unique
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:44 @facelook Nr.: 8 Antworten

Ben tekim
Haha bak o olmadı şimdi cünkü missubique gerçekten var oda meine best friend
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:44 @_melo_ Nr.: 9 Antworten

Ben tekim
Pardon missunique ubique nerden çıktı
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:46 @_melo_ Nr.: 10 Antworten

Ben tekim
seni o zaman mrs. unique-devil yapalim
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:47 @facelook Nr.: 11 Antworten

Ben tekim
Ama simdi onu yaparsam tek kalmam tek kalmak için bunu silmem gerek bunu silersem okeyde yaptim puanlar gider haha yok ben melo kalim göbek adı ubique-devil olsun bu arada gehöre aber zu den oldies von hier..
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:48 @_melo_ Nr.: 12 Antworten

Ben tekim
takti ubique e    

tmm,tmm....sen oldugun gibi kal melo. Tesekkürler her iki konuya da katilimindan dolayi.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:50 @facelook Nr.: 13 Antworten

Ben tekim
Haha yine ubique yazmışsim yok dedin gibi böle kalim unique yazamıyorum bile no sorun açılışı yapim devami gelsin dedim
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 13:56 @nemesis Nr.: 14 Antworten

Ben tekim
Aynen öle iyi bildin bileli
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 16:10 @facelook Nr.: 15 Antworten

Ben tekim
bende tekim daha beni cogaltacak adam cikmadi

0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 19:35 @massmavi Nr.: 16 Antworten

Ben tekim
selam mavi....konu zaten okey oynayanlarin girip cikmasi, onlarin güvenilirligi veya güvenirsizligi degil ki. Forumda az bucuk aktif olup, yorumlar yapan, fikir alisverisinde bulunmaya calisan insanlarin güvenirsizlikleri.
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 19:44 @siyah Nr.: 17 Antworten

Ben tekim
madem konu acildi, devam ettirelim o zaman konuyu
senin ilk geldigin ve yorum patlattiginda burada zaten forumda acik acik söyledim senin hakkinda ki düsüncelerimi ve aradan aylar gecmesine ragmen yanlis düsündügümü ne yazik ki su ana kadar gözlemleyemedim. bu yüzden kim sana erdemlik gösterdi, kim göstermedi beni zaten irgalamaz, ben kendi düsüncelerime bakarim. Keske ben yanilsaydim da, o erdemligi ben de sana gösterebilseydim.

Bak, en basit örnegi vereyim sana, kendin ile ne kadar celiskili oldugunu sana göstermeye calisayim; güven üzerine konular aciyorsun, insanlik üzerine konular aciyorsun ki bundan siunu cikariyorum, önem veriyorsun, özen gösteriyorsun bu niteliklere, dogru mu? sanirim dogru. Ben de burada geliyorum, biraz güvenilir olun diyorum, saklanmayin farkli nickler arkasina diyorum, yaptigin yorum yukari da....Al sana eglence iste, ne güzel degil mi

Daha yaptiklarin, ettiklerin uzar gider de, dinlemek istersen listelerim bi ara sana

Ha, su konuya da deginelim; hani insanalri doldurusa getiriyormusum ya....Isa ve mavi burada cok sevdigim iki üye, ikisi de eses tarafindan üzüldüler, kandirildilar. Dikkatli olun diye ikazda bulundum bu ikisine, tekrar üzülmesinler diye. 

-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 19:45 @pusu_vadi Nr.: 18 Antworten

Ben tekim
alinyazimda bu da varsa, yapariz evelallah....hele bi kucaklasalim da   
-----
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 20:02 @facelook Nr.: 19 Antworten

Ben tekim
konuyu genelmi actin siyah üzerine alinsin diyemi actin
0

Beitrag gepostet am 24.02.21, 20:04 @pusu_vadi Nr.: 20 Antworten

Ben tekim
genel actim elbette pusu. Ben birisine birsey söylemek istersem, direk yüzüne söylerim zaten, isim veririm. Siyah ile konu konuyu acti sadece, konu ona özel kesinlikle degil. 
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ben tekim