74 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.02.21, 10:39 @-solyanim Nr.: 21 Antworten

Doga ile araniz nasildir?
aslinda cok güzel bir konuya degindin sol. Bize miras birakilan emanetlerin korumasini maalesef beceremiyoruz. Buna sen de egitimsizlik, bilgisizlik ben diyeyim cikar isleri. Birbiri ile baglantili o kadar cok nokta var ki. bunlari birlestirdiginde bize cikan tablo ortada iste. Tarihi kültürümüzü, bize birakilan eserleri korumayi, yasatmayi ve gelecek nesillere sorumluluk bilinci asilayarak birakmayi beceremiyoruz.
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 03.02.21, 18:35 @nemesis Nr.: 22 Antworten

aynen katiliyorum,
bunlar sadece bugünün sorunu degil gecmisdede böyleydi,bir sey desen,karsi ciksan, dogayi kirletmeyin,sehirin slüetini bozmayin desen , ya tokat yiyorsun yada hain damagasi yiyorsun,bu dünde öyleydi bugünde öyle.icimdekini acik acik söylemem gerekirse benim düzelecegimizden pek umudum yok.
0

Beitrag gepostet am 04.02.21, 12:22 @nemesis Nr.: 23 Antworten

trde ki genc kizlarin yaptigi en büyük yanlislardan biri ya da bi nevi kacis yolu kendilerince. Evde ki aile baskisindan kacip, kurtulmak icin kendilerini ilk karsilarina cikanin kucagina atiyorlar. Hele bi evden kacayim da, kurtulayim da, evlendikten 1-2 sene sonra zaten ayrilir, kendi yoluma bakarim diye düsünüyorlar.Hesap edemedikleri bu evlilik süresinde, sevmedikleri, tanimadiklari bir adam ile yasayacaklari....ondan sonrasi zaten belli
-----
0

Beitrag gepostet am 04.02.21, 12:22 @nick- Nr.: 24 Antworten

bi inek bulsam da, beni gevis getirse
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!