|
|
|
Ciddi soru |
Gercekten sadece resimi anlamadim, agaca mi bakiyor, veya agacta birsey mi var..
Burda biraz espri yaptik, dedikodu gibi görünebilir. Face sagolsun haberdar oldu. Profile bakti Ama yazmadi, kesin Foruma da bakmistir.
Hersey benim nazik olmamdan kaynaklandi. Simdi Ama dalsam mi...uff yani özelden yazsammi ve dogrulastirsam mi..
Face dedigi gibi olsada. Kesin yasli amcalar yine röntgencilik yapiyor düsünsede...ama olsun o daha cici bici..
Yazim mi yazim mi? Cvp alacagimi sanmiyorum, bilmiyordum, vicdanimi kücültmek icin. Face sagolsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Ciddi cevap soul: 80% zaten erkek, bir kere girdim, çıktım profiline incelemedim hiç, konuya ekledigim yazıyı yazdım ona özelden, çıktım. Benim profilime tıklayıp bakmadı bile. Normal bir kadın üye tavirsiz kalmaz, mutlaka tavrını koyar, bir reaksiyon gösterir ve neredeyse hiç çıkmadan online burada günden beri. Bu da benim duyduğum şüpheyi tasdikliyor zaten. 
Kaybedecek hiç ama hiç birşeyin yok, gene de dal ve dene şansını derim  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
sen ona kafayi takdin  kafasiyla vucudu uyumlu gözükmrsede  cok cici birisine benziyor,ben burada dururkene niye agaca bakiyon diye yaz  verecegi cevabi bende merak ettim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Hmmm yani baska kadin yazsa daha faydali...Kim olabilir acaba...
20% ne olabilir? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Hey konuyu yine baska yere cektirme..Ben öyle olmasin diye, Foruma yazdim, yoksa neden ona yazmim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
buralarda iki gündür kizin hakkinda forum ac , yazsammi yazmasammi profiline baksammi bakmasammi dedikodusu yap, ben kendisine niye yazmiyon deyince konuyu baska yere cekme ayagi yap, tam bir hikayesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Benmi caktirin dedim. Yüzmeyi bilmiyorsan Problem mayo da degildir diye bi atasözü var...simdi düsün bi.
Bana müsade |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
baska bi kadin yazsa daha faydali olurdu sanirim soul. Lezbiyenim ayaklari ile buradan hatun götürmek isteyen bir erkek bile olabilir bu....bak,gene yeni resim koymus, daha 2 haftalik profil ve zirt pirt resim degistiriyor...ilgi cekmek, odak noktasi olmak istercesine. büyük ihtimal erkek ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Seni cok acik sözlü gördüm...kandirildin mi yoksa? Ben dedim Sana Sushi erkek diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
BU lafindan Sonra kimse resim degistirmez artik. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
ne erkegi, bildigin transe cikti la 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Aynen, pn bölümünde, Benutzer gelöscht yaziyor her.... sorun bende mi acaba? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
bizim orada yüzme bilen erkeklerde ,yüzme bilmeyen erkeklerde mayo giyinipde kiclarini sergilemezler,bilmem bilirmisin sort dedikleri kisa don ile yüzerler.
merak konusunda ise tam sana uygun bir ata sözü var. insanin basina ne gelirse ya merakdan yada ........dan gelirmis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciddi soru |
Konu ciddi olsada yazdiklarimi fazla ciddi alma.
Gec olmustu, tartismak istemedim ondan alakasiz espri yaptim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!