|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |

Turkbase in edebiyat ustalarindan birinin dogumgünüymüs bugün meger 
Renkli kisiligin ve olgun karekterin ile buralarin örnek alinabilecek degerli üyelerinden birisin gözümde. Hayatin boyunca güzel, neseli ve huzurlu günler seninle olsun. Dogumgünün sana ve tüm sevdiklerine kutlu olsun.....Güzel yaslanmalara Snow 
Iyi ki dogdunnnnnnn diye mirildanmaya basladim bile ben dogumgünü sarkini  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun... Mutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsun.. Kalbin kırılmasında, üzerinde kir pasak olsun... iyi ki doğdun nice güzel yaşlara snowcum  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
dogum günün kutlu olsun snowdrop daha nice mutlu yillara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Ben de gecen görmüstüm..dogru mu bilmiyordum...senesi nikinle uyumlu degil diye...günü ve ayi dogrumus. Ozaman Ben de dogum gününü kutlarim. Nice saglikli huzurlu yillar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Ilk defa böyle bir kutlama okuyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Kız, sen ne yaptın böyle...senelerce tirnaklarimla kazıya kazıya geldim ben bugünüme, buranın baş sapığı oldum...öyle iki cümle ile silip attiramazsin bu sıfatı benden 
Çok çok çok teşekkür ederim bu güzel bakış açın için....bugün iltifatlara boğulması gereken sensin ama  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
araciligin ile snopinin dogum gününü bende kutluyorum yeni yasinda beladan kazadan uzak saglikli mutlu bir ömür gecirmesi dilegi ile,,nice yillaraa kaca girmis looo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Kadınların yaşları ve vücut ölçüleri sorulmaz la... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Sana kırmızı bikinili kadınlarla süslenmiş bir resim eşliğinde konu açacağım, yeter ki söyle ne zaman doğumgünün ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
75 olmazmi zaten face pusuda masanin altina sokmak icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Yüzlügü 75 yapak diyomm haaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Mutlu oldugunuza Ben de mutlu oldum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Ehm Amin cümlemize insallah... tsk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
en baba yas valla...daha iyisi yok 
vurmus,kirmis, parcalamissin gene kiz.....ay götüm kalkti resmen (erkekler bakmayin, cok ayip) ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Dün yoktum görmedim onun icin bugün sana nice mutlu sağlıklı huzur dolu seneler dilerim 
----- Endamýn yetmez, beyin þart Caným :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Azıcık edebiyata yönlen bak neler okursun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi ki dogdun Snow |
Ben sadece Haiku Dan anlarim.
"Güm güm çalındı kapım- Açtım baktım ki Yalnızlığımmış"
Cemal SÜREYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!