|
|
|
Erkek milleti |
Yakışmış ama birde su burnuna bir saplak atalım tam olsun ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
War mir fast klar das die Männerwelt nicht den mum hat sich zu äußern denn ich habe recht ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Ha söyle yola gelin ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Kokuttun ortalığı les gibi bea ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Bence ilk önce sakince konuşmaya çalışılmalı bazen dilin kemiği olmaz kızgınlıkla bir çok şey söylenebilir bu zaman zaman pişmanlığa neden olabilir önceden empati kurulsa bu duruma düşünülmez. Ben şahsen susarım sakinleşirim karşımdaki sayar sayar oralı olmam ama illali o öküz bögurmesi biter sonra tak tak sayıp süründürürüm ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Biraz karektere bakıyor bazen iste ne demişler ateş ve barut yan yana durmaz bu yüzden bir taraf mutlaka ağırlığını korumalı ve susmalı o susarkemde üstüne gidilmemeli kısacası hep kadın yada hep erkek haklıdır diye birşey yok ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Maydonoz çiğne barı yazık kollegalara ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Evet öyle oldu hayret ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Beleşci seni ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Das ist aber auch schlimm wenn man angehaucht wird da streckt es einen so richtig ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Du bist Aber kollegial ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Yanı doğruya doğru ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Yok siz kabul ettiniz ya savaş yok ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Ayıp ayıp arkamdan konuşma yüzüme süle ne diyeceksen ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
huhu isabella slm canim cok basit hepsi bubam kilikli ondan bence  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Tesüf ederim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Selam canım deme gi benim babam hiç öyle değil galiba bu yüzdem hepsi ayni diyemiyorum  ama çoğu öyle ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Ohhh das hast du jetzt aber süß gesagt da ist was wahres dran ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
Das kann man einfach nur genießen ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti |
selam canim evet bende fark etim son günlerde erkekler bayanlarla cok ograstilar sanki hic birinin anasi bacisi kardesi yokmus gibi konusuyorlar oysa o erkekleri dogurandan bir kadin ben kadinlarin cenesi düsük bilirdim erkeklerinki daha cok cenesi düsükmüs ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!