87 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.05.14, 17:48 @bullion Nr.: 41 Antworten

Itiraflari alalim....
sen mi cikarttiydin bu topici gene su yüzüne !?  kesin fenerlisin sen o zaman....   
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 09.05.14, 18:00 @bullion Nr.: 42 Antworten

Itiraflari alalim....
elbette.....herkesin kendisi ile bagdastirdigi,kendisini yakin hissettigi, sempati duydugu bir takim vardir......

asagilama,hakaret olmadikca rakip takimlar birbirleriyle dalga gecmeli, eglenmeli diye bakiyorum ben olaya....

-----
0

Beitrag gepostet am 12.10.18, 14:32 @facelook Nr.: 43 Antworten

Itiraflari alalim....
'Kombiyi yak anne, üşüyorum'' dedim. Elindeki bezi odamdan içeri atıp, kafama isabet ettirdikten sonra "Gel üçlü koltuğu sil, ısınırsın" dedi. Sildim mi? Evet... Isındım mı? Terledim bile!

Arkadaşım ve kocasıyla, evlerinin bahçesinde oturuyoruz. Ufak bir sinek benim gözüme, başka bir sinek arkadaşımın ağzına giriyor. İkimiz de çığlık çığlığa ayağa kalkıyoruz. Kısa sürede kriz atlatılıyor. Bir müddet sonra bir arı, arkadaşımın kocasının şortunun, malum bölgenin üzerine gelen kısmına konuyor. Arkadaşımın bu olaylar üzerine dillere destan yorumu: “Aaa haşarata bak yahu, kimin neresi büyükse onun üstüne konuyor!”

İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Her fırsatta yatakta ne kadar iyi olduğunu anlatan yeni sevgilim, arabada öpüşürken boşalınca, eski sevgililer listesine bir numaradan giriş yaptı.

"Şefim bir makas alabilir miyim senden?" dediğimde tabii ki adam bana ters ters bakar. Ama ben sadece kağıt kesmek istemiştim. Valla bak...

Mutfakta yemek yemenize ses çıkarmadım. Baktım su da içiyorsunuz; "Ya Sabır" çektim. Ama bardağı taşıran hareketiniz ben oruçlu iken gözümün önünde sevişmenizdi. Her şeye katlanabilirdim ama buna hayır. Sizi öldürdüğüm için üzgünüm sinekler...

Taze itiraflar geldi.....afiyet olsun   

-----
0

Beitrag gepostet am 16.10.18, 10:43 @_remix_ Nr.: 44 Antworten

Itiraflari alalim....
at sinegi var bok sinegi var.....sen hangisine konan sinege sordun bakiim !?    
-----
0

Beitrag gepostet am 16.10.18, 10:44 @-maho Nr.: 45 Antworten

Itiraflari alalim....
bi ara cok takiliyordum o sayfaya, neler neler okumustum yaaaaa...okudukca da sasirmiyorsun artik, insanoglundan herseyi bekler duruma geliyorsun....ne yazik ki
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Itiraflari alalim....