|
|
|
Einstein |
o kim la ? ne kacirdim ben yine ? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
ohoooooo, ben onu cakana kadar bizim cimbom fenere bes cakar yahu...ben de tek tas ile kimi kast ediyor diyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
takima güvenmemek degil la bu....sadece düz mantik  hayati boyunca aldigi tüm egitim defans üzerine olan,yaptigi antremanlar savunma agirlikli olan birinden bitirici vuruslari nasil yapabilecegi,nerede kosu yapmasi gerektigini, ön mü arka direk mi, savunma önümü arkasi mi, pozisyon geregi nerede durmasi, gitmesi gerektigini bilmeyen bir elemandan santrafor yapamazsin.....elimizde de böyle bi oyuncu olmadigina göre  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
gelisimini merakla takip edecegim kabak'in...büyük bi klüp yakinda kesin kadrosuna dahil edecektir onu. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
vuruslarim sert mi ?.....diyenlerin yalancisiyim ben --- de bari la.....aman diyem, adim seninle de cikmasin bak sonra
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
ben de bunu önlemeye calisiyorum ya iste.....vuruslarimin sert oldugunu nereden biliyorsun diye ya bi sana sormaya kalkarsa buranin ahalisi ?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Eski yeni olsun ne olacak Einstein doğru demiş ----- Favete linguis! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
adamin bi bildigi var ki konusmus ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
bi gelsene buraya...eskileri acalim biraz ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
einstein in bildiklerini senin de bildigini biliyor görünmekle kalmiyor, tasdigini bile yapiyorum ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Yapma ya Einstein'ın IQ su bizi döver bea ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Phantasie ist alles. Es ist die Vorschau auf die kommenden Ereignisse des Lebens.
)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Atgözlügü ile dünyaya bakanlar neler kacirdiklarini tahmin bile edemiyorlar iste ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Keske At gözlügü taksalar  en azindan blickfeld düzde olsa acik 
Gedanken sind Energie  du musst nur Denken an das was Du willst 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!