|
|
|
Einstein |
demis ki : Mantik sizi A dan B ye götürür. Hayal ise her yere !
Dikkatli gidin,gelin..... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |

adam düsünür mü yoksa metafizikci mi,anlamadim gitti haaa.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
slmmmmmm der hat mal coole hausschuhe adamda akil fiskiriyormus baksana ayagindakilere yerleride paspasliyordu kesin Formül cözerken  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
ah,simdi caktim davayiiiiiii.............bu yüzden hanim bana evde bu terliklerden giydiriyooooo !
sagolasin sushi, gözlerim acildi sayende !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
mist... yengemle aram bozulcak verraten yaptim diye tüh tüh tüh YOK BEEE yengem sirf ayaciklarini üsütme diye giydiriyordur sana onlardan einstein farkli canim sen bakma dediklerime  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
olsa da bi bol sarmisakli manti yesek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
hakli/haksiz konumundan ziyade, islem/sonuc bazina endeksli bir bakis acisi insanoglunun genlerinde vardir ki.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Burada gene Einstein in bir lafi hemen geliyor aklima : Bilgi azaldikca ego artar ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
ana sicak arkasi bir künefe mi alirdiniz beyfendi yoksa bi vezir parmagi mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
ben cacık macık..... alayım garson bey  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
Dodinin gelisinden bana ne yahu.....yasini basini almis adam, diledigi gibi diledigi sekilde gelebilir yani....demokrasiler bu yüzden vardir ya iste
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
gerci bi kere Pendige gidipte gelemeyisiniz vardi ya,neyse....unutalim onu !  
sana da kolay gelsin teste.....sagolasin !  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
verdigimiz/aldigimiz kararlar,secimlerimiz zaten bizim hayatimizin akisini belirler ki.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
valla ben bile 3 atacagimiza inanmiyordum pek....ya 1-1 biter ya da 2-1 zar zor aliriz belki sansimiz yaver giderse diyordum.... 
ayrica sizi de tebrik etmek gerek,yari finale kaldiniz la...... 
ama maciniz öyle bi sıkıcıydı ki, 10 dk. baktim ve kapadim maci haaa......hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
yanlisim var mi bilmiyom,bakmam lazim ama aklimda kalan okulda matematigi 4 imis....zayif yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
eski konular daha bi canli imis yahu.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
kontagim yok la, ben de bilmiyorum valla ne oldu....kesin bi 130 kilolugun altinda kalmistir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
az bile ona ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Einstein |
sadece burasi degil,tüm dünya ineklerle ve öküzlerle dolu.....insanoglu bi yok olsa da dünya ki bitki örtüsü ve hayvanlar rahat bi nefes alsa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!