|
|
|
Depresyon Testi |
Depresyon Testi
En az son iki haftadan beri aşağıdaki sorulardan en az beşine tam
puan veriyorsanız sizde DEPRESYON sorgulanmalıdır.Puanlarınızı toplayın
ve testin sonunda aldığınız puanın bulunduğu aralığı okuyun. İyi
günler.
1 - Çökkün bir ruh hali,ilgi kaybı yada yaptıklarından zevk alamama 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
2 - Günlük işlerimi yapmaya karşı isteksizim 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
3 - İştahım çok kötü (yada aşırı iştah artması oldu).Perhiz
yapmadığım halde aşırı kilo kaybettim (yada kilo aldım )( Bir ayda
vücut ağırlığının %5 inden fazlasını alma yada verme.) 0) Yanlış 1) Ara sıra 2) Doğru
4 - Hemen her gün aşırı uyuyorum (yada uykusuzluk çekiyorum) 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
5 - Sıkıntılı ve huzursuz hissediyorum, yerimde duramıyorum. 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
6 - Kendini yorgun bitkin halsiz hissediyorum(Sanki enerjim çekilmiş gibi) 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
7 - Kendimi değersiz aşağılık yada suçlu gibi hissediyorum 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
8 - Dikkatimi bir noktaya toplayamıyorum 0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
9 - Cinsel isteğimde aşırı azalma oldu0) Hiç bir zaman 1) Ara sıra 2) Çoğunlukla 3) Her zaman
SONUÇLAR ve DEĞERLENDİRME(0-10 puan) - Sorun yok. Zaman zaman bunları herkes yaşayabilir. (10-14 puan) - Dikkat bu nokta kritik noktadır. Dikkatli olmak gerekir. Eğer çok uzun zamandır bu puanı aldığınızı düşünüyorsanız DİSTİMİ denen kronik depresyonu yaşıyor olabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
(14 puan ve üzeri) - Depresyonda olabilirsiniz. Bunu daha iyi ayırt etmek ve tedavisi için bir hekimle görüşmekte fayda var. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
aynayla yüzles korkacak birsey yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
bende 11 cikti , demeki gecici olabilir stimmungschwankung wenn es länger dauert machen wir uns gedanken okay  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
ben testi cözdüm eger puani sölersem sen beni timarhaneye yatirirsin  depresyondayimmmmmmmmmmmmmmm unutuldummmmmmmmmmmmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
merhaba senin bulundugun her yerde test sonucu 27 degil 57 bile cikabilir alameti farikasin cünkü. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
sende sifir cikar senin bulundugun yerde bu testi yapanin ki 57 cikar mesela simdi benimki yükselmeye basladi bile. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
önceleri şefkat gösteriniz. malum sevgilidir; sevdicektir. ilgi, şefkat ve sevgi hak etmektedir. hele bir de depresifse, daha hassas sevilmelidir.
ama bir de baktınız ki, artık bokunu çıkartmaktadır; fazla naz aşık usandırmaktadır; bir an önce kurtulunmalıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
hey allahim cattik yaaa kafayi yiyecegim simdi, sen gercekten adami depresyonluk edersin ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
iste ayni ortamda bulunmanin zararlari, etki tepki meselesi seni kardesim pisko ya havale ediyorum. ben ugrasamam. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
uzmanlik olursak vay halimize iyisi bu isi kendimiz cözelim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
aynayi anliyorum desem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
sorunun yoksa olusturmadan bu konudan cik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
zeki kizsin ciciligin yani sira tam not haklisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
bir ihtimal  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
senin düsünceni paylasinca bende zeki durumuna düsüyordum olmadi sismdi bak depresyonlardayim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
suna bak yaaa. pisko gördünmü birde tehdit ediyor bununkisi kesin manik depresif durum. hatta sizofrenik de olabilir durum tehlikelesiyor kesin su anda vaginusmus kramplari geciriyordur. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
uzman aramak zorundayim simdi olacagi buymus rofl:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
uzmanlar varken amatörlere gerek duymuyorum isi bilen yapsin ha bu arada faturayi sana ulastiracagim saglik sigortam karsilamzsa haberin ola
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Depresyon Testi |
sana tenha yerde yakalanmak!.. simdiden depresiflesmeye basladim, neymis ciciymis, hadi be cici degil insanin CADI diyesi gelimyor, hatta cadaloz da diyebilirim aslinda ama su anda üc maymunu oynayip aradan cekiliyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!