89 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.03.11, 01:28 Nr.: 1 Antworten

cennetim
antalya side,  manavgat, alanya benim cennetim buralar. hayatimin 25 yilini gecirdigim canim ülkemin bir bir sehri...
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 01:34 @uenal Nr.: 2 Antworten

cennetim
icmdeki özlem her gecen gün daha da artiyor bilmiyorum bir hayat boyunca nasil katlanabilirim icimdeki bu sehrimin özlemine....
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 21:32 @karakuzu78 Nr.: 3 Antworten

cennetim
tesekkür ederim sen cok anliyorsun bu islerden itallerden falan basindan cok gecmis galiba. ama seni anladigima göre senin icinde kuyruk acisi var bu yüzden icindeki aciyi baskalarina vurmaya calisiyorsun. senin benim hakkimda yorum yapmaya ne yüregin nede icindeki vatan sevgin yeter. ben buraya yillarca geldim ve yerlesmeye ona göre karar verdim.burada nasil bir hayatin beni bekledigini de biliyordum. ama insan oldugum icin özlem cekmem bana göre normal
sana göre ithal olmamdir...

karakuzu..............
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 21:37 @can_402 Nr.: 4 Antworten

cennetim
turizimci nazik dilde;;;  görünüse göre beni anlayabiliyorsun tesekkür ederim.
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 21:39 @karakuzu78 Nr.: 5 Antworten

cennetim
ben tepki göstermedim senin pisikolojine göre yazdim senin benim pisikolojimi cözmem icin bu kadar yazi yetmez bilgin olsun.
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 21:47 @karakuzu78 Nr.: 6 Antworten

cennetim
kendim etmisim kendim bulmusum tabiki kendim ettim kendim buldum aile zoruyla degil kendi istedigim bir hayati sectim kendi sevdigim birisiyle evlendim kendi istedigim bir ülkede yasiyorum . görerek ve bilerek bu hayati sectim. dogdugum yeri beraber büyüdügüm arkadaslarimi özlemek de insanligimdan hanimefendi.....
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 21:53 @karakuzu78 Nr.: 7 Antworten

cennetim
benim ailemin paraya ihtiyaci yok. ve fazlasiyla parasi var ve burada bircok insanda olmayan insan kadar varliklari var dedimya özlem özlem insanliktan gelir sen söylüyorsun neden geldigimi biliyorsun!!!   para icin olsaydi tr de bende fazlasi var  ama ben para icin kimseye minnet eden bir tarz insan degilim.
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 21:55 @_pakize_ Nr.: 8 Antworten

cennetim
az kaldi ama hala gitmeye niyetim yok siz beni yanlis anliyorsunuz hala ben gidecegim demedim özlüyorum dedim. bunlar ayri manalar tasiyan kelimeler farkindaysaniz

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cennetim