|
|
|
osternde Türkiye |
Ostern tatilinde,Antalyada tatil yapacak arkadaslarim varmi.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
neresini düsünmüstün.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Istanbul,Harikadir memleketim..Ama güzel hava Antalyada arkadasim.Iyi tatiller dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Insallah,Beklerim.Ben burada olursam grsz.belki.Ben yerimi daha ayirtmadim.Ama önümüzdeki günlerde ayirtirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
memo benide götürsene sesiz sters yok kimse armiyacak dinlemek icin mükemel olurdu,7günde geter ama nerde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Seni götürmem ya..Benim tatile ihtiyacim var.Ama sana hergün yazacagima söz verebilirim.Daha coook erken beraber tatil icin.Ileride neler olur bilemeyiz de..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
buna isallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum canim gülegüle git saglikla ,beni unutma sözverdin hergün msj bekliycem gitikden sora,bizede söylersin gittcen günü heralde |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Hayirli ucuslar arkadasima..Antalya harika ya.25-28 dereceymis.sizide iyi bir hava bekledigini temenni ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Dönünce yazarsaniz sevinirim.Umarim tatil icin gidiyorsunuzdur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
sevindim sizin adiniza..Yoksa siz mi evleneceksiniz.Sasirmam buna..Cok tatli bir bayansiniz.Enistemiz ithal damat mi olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
ooo ,dönmüs arkadasim.insallah derim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Güzel seyahatlar güzel arkadasima..2 gün Rize..??yetiyormu size..Antalya yi düsünmüyormusunuz..Havalar acayip güzel.Bahar her güzelligi ile ortada.Yakisirdiniz oraya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
tercihinize saygi.istanbul benim memleketim.Ama o günlerde güzel hava bulmak mucize..Ben istanbulu yazin tercih ederim.Cünki Antalyanini sicagi(45 derece) cekilmiyor.Ama suan hersene gittigim icin biliyorum,harika tek kelimeyle.Eda.su issiz adaya yorum yaptin mi?Yorumunu bayagi merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
reel olmus ama.ya yinede fikrini belirtsen.Rica ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
rizeyemi gidecen  sen rizelimisun ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
 bana soran olmadi ama neyse  fasüllye gibi ciktiysam özür ben bir artvinli olarak rizelileride hemserim gibi görürüm ve severim burdan bütün hemserilerime selamlar saygilar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
evet  filim adam nur icinde yatsin . hemserimiz bir tek o deyil . milli kalecimiz volkan , cengiz kurtoglu , beyazda bizim toprak . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
selam arkadasim.nasilsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
oldu nasil arzu edersen.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osternde Türkiye |
Tatilinizin iyi gecmesi sevindirdi beni.TR,nin en güzel zamani da bahar aylari sanirim. Ben izinimi osternden sonraya ertelettim. Hele güzel antalyada simdi erikler aciyor,kirazlar cilekler ,basliyor meyve vermeye,hava sicakligi enaz 25 derece,gecen sene kasimda ordaydim.coook özledim yine. güzel dileklerine tsk.ler arkadasima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!