|
|
|
Fiat Punto vs. Haci Murat [Reklami] :))) |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 bencede her ikiside on numara olmus ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öylemi ozaman haci muratla seni gezdireyim  ama beni kapida bekletmek yok ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi kereye mahsuz vazgecerim kiymetini bil sevilovic  kadin degilmisiniz hepiniz aynisiniz iki saate anca süslernir cikarsiniz evden bana hikaye okuma  türkiyede istemedigin kadar haci murat var sen merak etme orasini ortammmmm ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangisi süper orjinalimi coksa cakmasimi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resimi yükleyeli bir hafta oldu yenimi görüyon  bazilari bana pasa bazilari aga bazilari bey bazilarida imparator diye hitap ediyor  o derece yani türkiye ne güne duruyor  ille almanya dersende bir fiatla gelirim yanina ne olacak  her erkek ayni oluyorda her kadin niye ayni olmuyor feminist sevilovicccc ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kankam. Her ikisde güzeldi.. Adam cikacagi sandigi bayani beklerken,baskasi aldi gitti. Demek arabaya önem veren bayanlarda var.Ellerine saglik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzun lafin kisasi boleakalele ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arabasini kaptirmasinda sevgili önemli degil ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.selam kanka külüstür arabaya hangi kiz bakar ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hem arabamiz hem kendimiz külüstür olmamali.Ikisinden biri chick olmali.. Ya bu klip niye her girdigimde otomatik basliyor..Özel bir yükleme tarzimi var.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!