|
|
|
1 depoyla kaç km yol yapıyorsunuz? |
Volkswagen geliştirdiği yeni teknolojisiyle, tek depo yakıtın nelere kadir olduğunu kanıtladıDizel bir arabayla ne kadar mesafe gidebilirsiniz? 400 mil, 500 mil belki de 600 mil... Nitekim Volkswagen geliştirdiği yeni teknolojiyle bu mesafeyi katlamayı başardı. 1.6 TDI-VW Passat BlueMotion test aracı bir depo dizel yakıt ile tam 1.527 mil (2457 km) gitti. Böylece bir dünya rekoruna imza atan Volkswagen yakıt verimliliği konusunda yeni ufuklar açtı. İngiltere'nin Kent şehrinden yola çıkan araç, saatte ortalama 45 mil hızla yol aldı. Fransa'nın Calais şehrine varan araç, bir galon (1 galon=4.5 litre) dizel ile 89.83 mil yol kat etmiş oldu. Bu yakıt verimliliğinin sağlanmasında Volkswagen'nin geliştirdiği Stop / Start teknolojisi ve özel lastikler büyük rol oynadı. Hybird araçlar içerisinde bu inanılmaz yakıt verimliliği ile ön plana çıkan Volkswagen Passat BlueMotion, Alman mühendisliğinin geldiği noktayı gösteriyor ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen istersen bende isterim hertürlüüü ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das ist genau das richtige für dich  und das hier ist genau was für mich möchtest du ein rennen fahren  ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence yarisdan önce bunu izle sorna son kararini ver ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kardes
iyi hos güzelde sonucta test edilen VW 1,6 Motor arti saate 45 mil surat yapmis ve böylelikle 2400 küsür km yapmis
eger motor serisi 2,0 olmus olsa yakit fazlalasir ve km azalir.
yani bu test icin VW en düsük motoru test etti arkadasim bu serinin icinde.
Simdi C-klasse 250 Bluetec alalim saate 100km hiz yakit = 4,9 litre eger mil olarak saate 45 mil sürersen yapar 90 km saate ve yakit düser 4,9 dan 4,5/4,1
ben kendim bu olayi denedim ve 1590 km yol yaptim dieselin son damlasina kadar araba teklemeye basladi .
simdi saate 90 degilde normal gitseydim yani 130 ila 160 veya daha fazla 1000 bilemedin 900 yapardim .
dedigim gibi bu sadece bir deneyimdi .
yani VW daha büyük motor alsaydi 1,6 yerine 2,0 motor yapamazdi 2400 küsür km ve saate 45 mil degilde 130 ila 160 yada fazlasi bassaydi 2400 küsür yariya inerdi 1200 küsürü ancak yapardi.
o yüzden kardes araba industriesi gün gectikce deneyimler yapmakda.
sunuda söylemek lazimki kardes eger gercekden saate 45 mil yapsak türkiyeye giderken o yol bitermi be kardes ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ne oldu BMWci birden Mercedese dönmüsün ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kein kommentar ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 havan kime yabanciii ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu haber Reklamdan Başkabırşey degil Bence depo 150 Litreliktir. Volkswagen Golf III yeni piyasaya çıkarmıştı 4 L yakıyordiyerekten. Televizyon kanalının birisi Golf III Sütüdyoda Askıya alıb saatte 90 Km sabithızla testyaptı sonuc 4,5 L, Yaktı.Butestte motor kendini taşıdı birde kasayı taşırsa otomatikolarak 1L dahafazlayakar. Sonuç Golf III 5,5L Yakmışolur. Piyasada EnazYakan arabalar Japonarabalarıdır ikinciyefransız arabalarıgelir.üçüncü sıraya almanarabalarıgelir. Unutmadan Benim arabada 5,5 L Yakıyor düzyolda.Tempomatla sabithız 90 Km.Araba kendi 1700 KG. Passattan çokağır. 190 Km Hızla gidersem Fazlayakmıyor 15 L Yakıyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kocareis arkadasim. Ben sadece 600 km.yapiyorum. Sana bir sorum olacakti.Önce üyeligin icin tsk.ler arkadasima..Hayirli olsun tüm tb.e Benim actigim clana sen nasil üye oldun.Baskasi olamiyorum diye yakiniyorlar.Istersen inboxuma yazabilirsin.Sevinirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.selam valla bende zor 600km yapiyom bir depoyla helde otobana cikarsam tankstelleler bayram ediyor  clan beitretene tikladim üye oldum tam bilmiyorum ama herhalde clan adminleri onaylamasi lazim üye olmak isteyenleri yani sen onaylayacaksin saygilarr K.R68 ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otobanlar mahvediyor bizi zaten.Normal10 l.auf 100 km. Orada clan beitreten diye bir yer göremedimde.Sen nasil gördün helal valla.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ve ben göremem  cünkü biz zaten üyeyiz rechts oben unter blogs steht es baska bi clane gir bak bakalim bulabilecekmisin clan beitreteni ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!