|
|
|
Mercedes-Benz "Sorry" |
----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \"Sorry\" |
 nede olsa Yildiz ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yessss sirrrrrr ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gösteriyom saygiyi zaten ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kocareis.. Üstüne baska araba tanimam. Rahatlik,konfor,güc,gösteris,kalite,servis bir numara.. Sorry,but for other cars. Iyi yorumlar arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay ortammm ayni takimi tutuyoruz ve ayni arabaya hastayiz artik kankayiz saygilar ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nööö bu yildiz bildigin diger yildizlara benzemez  sen gelmisin obere mittelklasse arabayi sportwagen arabayla kiyasliyorsun  sen R8 diyorsan bende E63 AMG diyorum hertürlüüü ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \\ |
  kendi kendine celiski icindesin bak maybach hangi markaya ait mercedese ne olduuuuu renginn soldiiiiiii  hast du ne ahnung polenkutscheymisss is sag nur eins AMG & BRABUS POWER mehr nicht E63 AMG525 PS Höchstgeschwindigkeit 320 km/h  Brabus E V12800 PS Höchstgeschwindigkeit 370 km/h  ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \\ |
was hast du vorher nochmals geschrieben ich zitiere "ah polenkutsche ist mercedes"  es ist egal ob du nur maybach magst ich habe ein formel für dich (maybach +  = mercedes  ² )  ohne wenn und aber einmal benz immer benz PS: Es ist egal was du fährst hauptsache ist es macht dich glücklich 
mIt freundlichen grüßen kocareis68  ----- *ETİKETE GEREK YOK ALEM BİZİ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gözüm cigerim renklerle zevkler mutlaka tartisilmaz elbette ama ben kiralik olarak C klasseyi kullandim hic begenmedim desem dogrudur. Arabanin ici dar ve cok gürültülü... Benim 2007 lik makina ondan bin kat daha iyi ve icine oturdunmu insanin ici ferahliyor ya.. su genislik su rahati E klassede bile bulamazsin.. A6 den vaz gecmem ben.....  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \\ |
Selam cilgin. Dogru zevk meselesi. Ama dayaniklik,fiyat eksilmeye de dikkat etmeli derim. Bu seneki yeni araban seneye yari fiyatina düsüyorsa bir -one minute- cekeceksin yani. Aslinda saat gibi araba ama,sana kötüsü denk gelmis olabilir.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \\ |
simdi yeni araba zaten dayanikli olur be gözüm ha sen eskileri diyorsan gercekten ozamanlar mercedes iyidi ama Adac istatistiklerine bakarsan mercedes pek iyi cikmiyor Obere Mittelklasse: Es war knapp. Vorjahressieger Audi A6 bekam wie der 3er zwischen 2006 und 2009 vier "sehr gut". Ohrfeige für den Opel Vectra: Für ihn hagelte es dreimal "mangelhaft." Geländewagen/SUV: In dieser Klasse konnte BMW einen Doppelsieg einfahren, denn der BMW X5 kam auf drei "sehr gut". bütün siralamalarda Mercedes sadece Cabrio Roadster SLK birinci gelmis..... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \\ |
Istatitikler yalan söylemez. Ben arabanin deger kaybindan söz ediyorum. 5 yasindaki bir mercedesle bir bmw,veya audi nin fiyatlarini mukayese et.Birde yipranma olayi. Ben yildizli arabayi daha makbul buluyorum.Bilmiyorum ama,ben mercedesin anavatanindayim.Her 3 arabadan biri daimler. Benim arkadas almisti bir bmw.2-3 sene sonra bikti.Simdi SL aldi.havasindan gecilmiyor.Birde 500..Arabadamisin kokpittemi sasiriyor insan. Nikahli hatunumuz degil ya..Bosariz,pardon satariz aliriz baskasini..Maksat tatmin olmak degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mercedes-Benz \\ |
Bosariz ...yani satariz gider Memo Ama gercekten bende bir A6 icin o parayi vermem dogrusu rahatmi rahat hizlimi hizli para verdikmi yok benzine para veriyormuyum yok ozaman isterse skoda versinler fark etmez be dostum hani TR de babam sagolsun yaziyorlar ya arabanin arkasina bende Patronum sagolsun yazacam  Acaba araba icin böyle kavga eden varmidir ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!