|
|
|
Otomobillere ilginiz |
Herkesin sevdigi bir araba modeli vardir, benimki audi RS4 veya S8
Ayrica surus benim icin bir zevktir.
Siz ne dusunuyorsunuz? ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
oo super bir araba cayenne ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
mustang must beautiful ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
aynen araba hele birde büyük motorlara bayiliyorum chrom vernickelt felan süper bi sey ya  Hani icat edene helal olsun en büyük hobim
Favorim direksiyonu sagda olmak sartiyla Aston Martin ne yazikki yenisi 300000 euro  kullanilmisini elli altmisimla yüzbine binsem ne mutlu bana... ----- SEVEN S...... S.... SEVILIR  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
sana porshe sponsor olsun banada audi ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
Porschede güzel araba ama coupe cabrioletler öyle jeep tipi arabalar pek hosuma gitmiyor...
italyanlar cok önem veriyor designe das ist auch gut so
Maserati Lamborghini Ferrari Alfanin yenileri adamlar biliyor tam bizim gibi akdeniz ruhu var onlardada
tabiiki zevkler ve renkler farklidir
----- SEVEN S...... S.... SEVILIR  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
benim icin spor araba guclu motor ve hiz onemli
jeepleri bende pek sevmem ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
Aynen birde entrikalari varsa misal baskasinda olmayan özellikler nebileyim o arabayla gezerken aha sunun arabasi misali, budur
Misal 6 silindir benim icin sarttir
sonra jeep dedigin nedirki? Git tank al yada otobüs ----- SEVEN S...... S.... SEVILIR  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
6 az 8 silindir 4.2 motor quattro yani 4 cekis olmazsa olmaz
----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
aslinda haklisin günde 130 km yapmasam V12 ye bile binilir sartlarda önemli be dostum birde isin bu yani var ----- SEVEN S...... S.... SEVILIR  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
haklisin, cezalar ve radarlar yogunlasti, araba ne kadarda guclu olsa pek faydalanamiyoruz cunku yollar burda cok denetleniyor! ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
Almanyada henüz hiz siniri yok ama Fransa boktan biliyorum  Parise arabayla gideyim dedim gittigime bin pisman oldum  one bicim trafik öyle??? ----- SEVEN S...... S.... SEVILIR  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
trafik arapsaci burda, birde deneyimin yoksa millet ustune biner valla ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
aynen öyle oldu trafik SIKISTI arabayi ben kullaniyorum 1-2 saat paris önlerinde takildik yanimda benim ex arkada kiz arkadasi ditditditdit anla artik halimden kafayi yiyordum
bir daha tövbe arabayla gitmem
----- SEVEN S...... S.... SEVILIR  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
benimki M6 BMW |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
BMW und Mercedes gefallen mir am besten -----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
M6 sahane, hele 645 ci ler super ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
 BMW olsun camur olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otomobillere ilginiz |
Mercedes'de en guzel E55 AMG yi buluyorum
bitiyorum ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!