|
|
|
yardim lütfen!!! |
Slm arkadaslar.... benim leptop´um cok isiniyor ve bir süre sonra kendiliginden kapaniyor sogutma bölümünün tozlandigini söylediler temizlediler lakin leptop hala kapaniyor acaba sogutma sistemimi bozuldu? yada degistirilirmi bu parca? ve nerden alabilirim?
hic bi bilgim yok bu konuda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
tsk ederim yanitiniz icin... bu durumda mac bitti uzatmalarmi oynaniyor?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
5 yillik. benim leptopum cok saglikliydi günlük bakimi yapilip tozu alinirdi son zamanlarda cok degisti cok. uzatmalarida oynamiyor. direk sahayi terkedecek galiba  .
sizede gecmis olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
extra sogutuculart var leptopun altina monta ediliyor fazlada bir para degil,,, yada pervanenin onunu temizletecelsin,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
evet onu kullandik cix yinede faydasi olmadi .
tsk yorum icin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
galiba öyle tsk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
ses seda yok cok sesiz..bulurum takacak birini sorun degil... önemli olan parcasini alabilmemiz..
tsklr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
bitcekse bitsin bizde cektirmesin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
bütün yorumlari okdumda hepside bos konusuyor..
ayni problem bendede oldu pc formatiern yapacaksin ve yeninda programlari yükliceksin ne kadar cöp varsa hepsi siliniyor o ara
----- ÇAKAL gibi DOSTUM olacagýna ASLAN gibi DüSžMANIM olsun.!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
Harika cevap ex kankam. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
cali cörpüden oldu diyorsunuz yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
icini söktü tozunu aldik  keine toz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
bakicam artik
tüm arkadaslara tsklr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
bunu ilk duydum.. artik bi uzmana götürürüm. yarasi derinde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
gecen hafta tatlibela'nin notebook'unda da ayni sorun vardi... ben isinma problemi diye tahmin ederekten, hem fan'i temizledik hem de wärmeleitpaste'yi yeniledik... (6 ay önce de ayni sorun vardi, temizleyince düzelmisti) ama problem bu sefer ortadan kalkmadi, sistemi yenileyince absturz'lar kesildi... yani: kann wärmeproblem sein, kann aber auch systemfehler sein.. als erstes würde ich das system neuinstallieren (falls der rechner schon dabei abstürzt, ist es definitiv überhitzungsproblem) so sah's bei tatlibela aus  tam böyle degilse de, buna benzer yani wärmeleitpaste degistirmek zor degil, ama cok dikkatli olmak gerek fan'e giden bakir borulara bagli kare-alanlar var, onun altinda CPU ve grafik-chip olur, söküp, temizleyip cok ince ve esit sekilde wärmeleitpaste süreceksin sogutucuyu tekrar oturutup vidalayacaksin.   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
was war mit den ganzen nikotinflecken vor 6 monaten in dem lüfter???
heheheheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
Selam,Acemi birisi yapmiş,yada başdan savma olmuş bu bir geçici çözümdür.
Asıl problem başkadır! ----- { Bir musibet, bin nasihatten iyidir } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yardim lütfen!!! |
dediklerinizin bir kismini yapmistim zaten. sorun sogutucu dedigimiz pervaneden kaynaklaniyor icerigini temizledim lüzümsüz dosyalarda yok.
 ben lüzümsüz herseyi cöpe atarim ) 
uzman görmeli yada yenisini almali.
dodiyez masallah pc deki o toz kellerde bile yok 
hepnize tsk ederim arkadaslar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!