Sizce ?
Gülerken yanlis tiklamisim Harbiden terlikler daha sevimlii ))))))))
Cok haklisiniz bir elin sayisini gecmez, yorum ve ilginiz icin ben tskr ederim,, saygilar
Evet degerli Arkadaslar,
Değil bu kadar takma isimle internet ortamında polatlar mematiler ve bosuna degil iskembe-i kübradan ifrazat seklinde fikir üretmeler.Bosuna degil herkese burun bükmeler, ahkam kesmeler, sanatcıdan ala sanatı, siyasetciden daha siyaseti bilmeler . . .vay beeeeeee . . . Analar neler dogurmus haberimiz yok . . . Ne kadar bos beles insan var ortada her seyi bilen, her seye yeten diye, düsünmedim degil hani,yada ayakkabı numarası IQ’sundan büyük ne cok insan var !Aman Allahim . . . Kelime hazinesi tükenip verecek cevap bulamayınca küfür
hazinesine basvuran´larda malum hep ayni kisiler . . . yuvarlak kafalarinda sivri zekalarina hayran oldugum, laylaylom gönüllü yerle eksan düsünen karaböcükler . . . Bunlardan verimli insan olmasi beklentisi mümkün mü, soruyorum size ?Gün boyu internet de bu kadar hayat sürsün veya bagıslayın sürünsün ? Mümkün mü ona buna camur atarak tatmin olsun bunu da kendine kar bilsin
ömür sürsün ve kendini bilgin ilan etsin yada küfür ederek pirim yapsin . . .Yaziklar olsun demekden baska söz bulamiyorum,
dolaysiyle bosuna degil asagidaki imzam,
„ Zihin ve bilgi fukara olunca insanda,
akilda bir o kadar hakli olabilmek icin ukala olurmus " diye . . . Varliginda hic bir halt olmamis insan, egosunu tatmin etmek icin esip gürlemekden ve rüzgar yapmaktan öte degildir.Burada ( sanal ) ortaminda gözdagi vermek hatta erisemedikleri ile rüzgara karsi bilmem ne yaristirmak.
Sen neymissin be abiiiiii, diyesim var ya neyse . . . . . Yas kemali 30 u gecmis belkide 40 dir, lakin 40 yasina kadar sen bir baltaya
sap olamaissan, vay sana vaylar olsun sana . . . zamani gelince su vermez olur evladin sana . . . Senin seviyesizligin dip yapmis olsada sanmaki ben uyacam sana, edilen onca önyargi ve tutarsiz iddalarin karsisinda yine ben seviyemi
basimin üstünde tutmaya devam edecegim. Bir o kadarda tek üzüntüm, seni ciddiye alip adam yerine koyarakdan yazmis oldugum yaziyla senin seviyene inmis olmamdandir.
Sen beni oyununa alet ettin, seviyene cekmek icin beni
yaziklar olsun sana, ancak ikinci bir defa oyununa gelirsem ve beni
tekrar kendi seviyene cekersen,iste o vakit
yaziklar olsun bana . . . Konunun disinda olup, konuyu okuma zahmeti gösterip, ayirdiginiz vakit icin de ayrica tesekür ederim ve ayirdiginiz o zaman icin helalik dilerim. Saygi, Sevgi vede Hosgörü icerisinde, isikla kalmaniz dilegimle, tüm kalbim vede yüregimle . . . Efe Kaptan
Aleykümselam arkadas. yazdiklarinda haklisin allahtan görecelik var realde, 50 yasindaki 25 diyemiyor. issiz kahve takimi ben kimyagerim diyemedigi gibi. kisilik bozuklugu kisi nerde olursa olsun sanal real farketmiyor.
ve en can alici nokta! bir cogu sanalda tanisip hayatlarini birlestirme pesinde, senin sorunun olmasa, eksigin olmasa aradigini yasadigin yerde cevrende bulursun.. sanalda niye aricaksin.. buda tartisilir konu istisnalar haric..
güzel yorumunuz cok tskler saygilarimla...
Bosuna degil herkese burun bükmeler, ahkam kesmeler, sanatcıdan ala sanatı, siyasetciden daha siyaseti bilmeler . . .vay beeeeeee . . . Analar neler dogurmus haberimiz yok . . .
vayki vayyy konuya kattigin renkli yorum icin tsklerr..Efe arkadas...
Ben almayim aga hanim isine karismam, hakkim ve helälinden rizkima razi gelirim..
D emeklerine saglik bu kadar olur yani )))