|
|
|
Chatroulette tecrübelerim |
mutfakta yemek hazirliyordu dodi,ait oldugu yerdeydi......hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok,buradakinin cok farkli bi verziyonu.....cam acik,artik sansina,bahtina karsina kim cikarsa,dünyanin 4 bir yanindan.....begenmedin mi --next--e tikliyorsun.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ben de son zamanlarda bu kadar gülmemistim haaa....ben de rahat bi 7-8 kere seyretmisimdir klibi.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lafo,zaten cogunlukta surat degil, baska bir kafa görüyorsun !
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tinychat var.....git,bi oda ac....chatodasi gibi bisey ! cagir o adrese istedigin kisileri,oturup karsilikli camlesin....herkesin cam acik,herkes karsi karsiya....5 kisi,10 kisi,30 kisi...fark etmiyor ! cagir tüm görmek istedigin nickleri odaya,acsinlar cam lerini..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak,bi daha bi oku ne yazmisim.....sen odani ac ve buradan istediklerini cagir odana ! onu diyorum ya iste.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkek kiliginda gezen bayanlari da bana adresleyebilirsin hemen.....hehehehe
sorry anca ugrayabildim,islerle bogusuyordum.....eeee? nerde kalmistik ?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chatroulette face  Ben kendime bakıyorumda ben bin betermişim meğer  Sana Ödül verilmesi lazım    ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangi konuda kapacagim ki ödülü mecazi ? 
ve sen bin beter !? hmmmmmmmmmm !?!? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangi Konudamı , şimdi beni söyletme    iyi sen istedin sıralıyorum  1- Çok İnsancılsın ( Ödül ) 2- Kendinle Barışıksın ( Ödül ) 3- Olayları Tarafsız sentezleyebiliyorsun ( Ödül) 4- Sen hep " SEN " Gibi oldun ( Ödül) 5- Bu aklamda Chatroulette olsa dans yapabildiğini gördük ( Öd  ....... Oyun oynama konusunda odun gibiyim  ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah cızırtını vermesin, e mi !
ben de benim gibi sulu bir cevap gelecek saniyordum haaa......şoke oldum Manidar...... 
oyun konusuna gelecek olursak mecazi, face in oyun oynadigi daha yeryüzünde görülmemistir !
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hele ben yeryüzünü bırak ne yer altında nede su altında oynadım   ----- Sükût gibi Münzevî, Çýðlýk gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!