|
|
|
Chatroulette tecrübelerim |
haha keine ahnung ama yillar önceydi okadar hatirliyom gerisini sadece gülümsiyerek anilarimda hahah bayagi bir rezillik olayi olmus hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasil bi cekimdi bari onu söyle ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee adamin popisine patlatiyor hahaha evet die ist hin und weck hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3D sepi ne bilim yaa sende sendin dimi hahahah ich wußte es GRINSSSSSSSSSSSSSS ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
als einer seiner Freunde von ihm möchte ich nicht antworten für seine Sicherheit ama die Warscheinlichkeit das die gezeigte Person im Video facelook sein kann liegt bei 99,9999999 % ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3D MI? nezamna öyle bir cekimdeyim ben  da sieht mann ja alles ey ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi daha topic acarsam.....hepinize cevap yetistiremiyorum ayol cicislerim !!!
konusun,yazisin siz kendi aranizda bakiiim......ben de islerime dalayim !
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huhu face bu defa baska renk parück tak kafana mavisi artik taniliyor hahaha yesil veya kirmizida kesin yakisir sana diyorum  SEN BÖYLE CIDDI CIDDI OYNUCAK OLSAN YANI EMIN OLSAM DAS DU DAS MACHEN WÜRDEST UND WIR ES FILIMEN DÜRFTEN DANN WÜRDE ICH DIR SOGAR DIESE PARÜCKE KAUFEN 
yinede bi düsün derim angebot steht ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sowas darf man leuten mit gespaltenen persönlichkeiten nicht direkt fragen canim könnte nicht gut enden hahaa nur zur infooooo ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
topic basliginda ne diyo bakiim ? okuman da mi yok senin de böyle sorular soruyorsun ayol ?
heheheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben aynaya baktigim kisiye benzetiyom bunu ya.....
hahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
klipte bi kerem ciddi ciddi degil, sulu sulu oynamisem....   
ay gene bi bakacam kendime.....peacock...cock.  ..cockkkk....  peacockkkk...cocckk  ...cockkkk 
hahaaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyiki annem tel acti gitmem lazim yoksa burda durdukca gülme komasina gircem ahhaha bu neeeeeeeeeeee bu neeeeeeeeeee ayy ne güzelde cekmis kendini hahahaha ey sowas gehört belohnt hahaha harika koptummmmm tsk kiz senin arhivdede biseyler varmis bakiyom hahah sakla samani gelir zamani misali hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim benden baska benim yok....haa,bi de sol oluzunda sirta dogru bi yerde var bi benim,o kadar !!!
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanatsal icergi bol olan bi oynama iste....allaaalllaaaaaaaa...soruya bakin,cay demleyin !
hahahhahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inceligini her yerde göstermen ne kadar asil bir davranis..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demin tel.de hatun da diyor : aksama eve gelir gelmez ilk isin koltuk altlarini almaktemizlemek olacak !
hahahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nasil oynarkene ? aklin gene kimbilir nerelerde ! ben ne diyom,sen ne cigiriyon.....
hahahhaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni arayan chatroulette de bulabilir beni....yeni tecrübeler edinmeye gittim ben !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akin, zaten youtube dan bu..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!