|
|
|
Chatroulette tecrübelerim |
Arkadaslar,gecen 1 ay boyunca yasadigim tecrübeleri kaydettim...üsenmedim,yatirdim masaya,kestim,bictim ve güzel bir klip hazirladim.....
sizin de basinizdan buna benzer tecrübeler gecti mi chatroulette de ? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm face ich lach mich krank das Video ist der Hammer ama söyle diyem bir cok kisiye böyle uygulama olsa süper ders olur es gibt leider viele dumme auch hier die unbedingt cam wollen und msn usw al iste öyle kisilerin karsilarina böyle biri cikmali paylasim harika tskler hem gercekleri gösteriyor hemde güldüriyor. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dakika 2 : 19 da ki bendim.............
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki arkadasini tanimiyon......
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yalanini sevsinler hahahh sen öyle citirmiydin hahaha ama varya eins muss ich dem typ übelnehmen wir frauen haben bestimmt solche ACHSELHAARE haha o ne öyle die hätte er rasieren müssen tam olurdu ama seine idee ist geil cogu kisi resmen sok yasiyor cünkü beklentileri farkli süper diyom süperrrrrrrrrrrrrrrrr ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yüz ifadesine bak cocukta ki,yüz ifadesine.......cocuk ucmus,akli bambaska yerlerde ve birden karsisina koltuk alti killarla dolu biyikli bir bikinili cikiyor......düsün yani
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanki senin yaninda takmiyom !?!? tztztzzzzzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basimdan gecen tecrübemide anlatim face ilk zamanlar biri gelip bana msn istedi ve camde yapcagi seyleri sürekli yaziyordu anlatiyordu utanmadan sinir oldum hahah erkek arkadaslardan birine verdigi msni verdim oda bu adami bi güzel soymus adam sende cam ac kiz nazlanma diyince acinca sanirim senin videodaki yüzler gibi sok olmus arkadasimin anlatmasina göre hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her erkegin basina gelebilir böyle tatsiz tuzsuz, aci ve kisa hikayeler.....olabiler yani diceeem !
hahahahahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen de bi karar ver yani,o muyum bu muyum diye.....zirt pirt cekmece degistirmekten biktim yahu !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam testeee....yaaws, koltuklaltlarimi alsaymisim daha bi estetik cikarmistim gibime geliyor ya....bi daha ki sefere insallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi,o zaman sen git,ye bari biseyler.....acikmissindir,saatin geliyor
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das war net face sowas macht er net ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiz dimi cok seker bende gülmekden öliyom ilk gördügümden beri kac kez baktim adam cidden kendini asiyor o ne dans öyle hahha ama iyi ders diyom ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 leng benide cekmedin dimi ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepiiiiiiiiiiiiiii sen böyle yaparmiydin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi  ozaman gencdim tecrübe sifir...face elimden tuttu..o hallere koydu beni ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dün face clana eklemisti orda bile öldüm görünce ve kac defa izledim inan der gibt echt alles adam isi ciddi aliyor hahhaah yapmacik degil ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baksana daha önceki sayfada örnek verdigim olaydaki senmiydin yoksa hahhaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerede verdin söyle bakalim  hangi sayfa  cikmadim ben orda dimi ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!