|
|
|
Iphone resim |
i phone de kendi pc dem yükledigim resimleri nasil geri silebiliyorum???
Silmek icin herhangi bir option yok, sadece kendi cektigim resimlerde silme option var..
Ben hic mennun kalmadim iphone den, bir heves aldim simdi bir yakinima hediye edicem ama resimlerle birlikte veremiyorum..
Lütfen yardim, resimli anlatim ekleyebilen olursa daha iyi olur.. ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
Selam yardima ihtiyacim oldugu icin geldim.. Aslinda bu gibi konularda beceriksizler foruma basvururum ama suan serverproblem var orda..
Tavsiye konusuna gelince zevk meselesi ve ihtiyac meselesi..
Ben araba sürerken nokia ile dakikada bir sms yazardim hic bakmadan, bununla yazilmiyor.. simdi birde base nin tüm hatlara beles sms li optionundan aldimki sms siz hic olmaz..
Birde cok karisik bisey ya.. beni sinir etti.. ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
abimmm hayirli olsun diyecem ama hemen veriomussun  resimleri pc baglayip attigin gibi yine bilgisayarina baglayip itune den silmen gerekior..telefondan direk silinmio ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
ich habe grosse handysammlung, in meine sammlung möchte ich aber kein iphone haben, hediye edicem evet ama sevdigim bir tanidigima.. ama resimlerin silinmesi gerek önce ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
selam gara yigen  ) itunes actim resim kisminada girdim ama yok sadece syncronieren var
3gündür silmek icin ugrasiyorum ya
kafam agridi artik ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
syncronieren yap telefonda su an ne var ne yok o zaman itunede gözükür..ben bi bakayim anlatan bi video resim bulabilecemmi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
Beyza iphone lerde speicheri datenbank olarak kullanamiyorsun, ne yaparsan hepsi itunes üzeri yapabiliyorsun oysa diger handylerde inter interne festplatte olsun ister speicherkarte olsun istedigin gibi datenbank olarak kullanabilirsin..
Bende heves edip almistim ama handy üzerinden internet kullanmayan herkese tavsiyem uzak durun cok karisik..
Müziklerini bile klingelton olarak kullanamiyorsun.. ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
kardes suan iphone lapiye bagli itunesde acik ama olmuyor lanet sey, hicbirsey olmazsa alles wiederherstellenle deneyecem ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
denedim ama yine olmadi
simdide bununla denemeye calisicam ama icoude anmelden yapmam gerekiyormus önce
----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
Her yolu denedim olmadi, systemwiederherstellung yaparak silebildim ama tüm numaralar ve mesajlarimda gitti maalesef... acayip sinirliyim ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
daha 3hafta önce blutspenden yaptim sevil, birilerini retten yapmistir ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
Kalp krizi icin daha gencim sevil, ama kafam cok agriyor, kafamin ici sallaniyor adeta, gözlerimi zor aciyorum.. cok kötüyüm giiii... ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
mesajlasmayi cok severimde ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
yeni iphone lerde ve nokia 8de sen konusuyorsun o yazi olarak sms geciyor, ama ben eski tas eski hamam devam etmek istiyorum, her bir harfini kendim yazmak isterim  ))
tirnaklarin uzunmu??? ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iphone resim |
aselam gardas
DCIM de kendi cektigin resimleri görebilirsin ama pc den ekledigin resimleri yada müzikleri göremiyorsun..
zaten hallettik, herseyi sildim systemwiederherstellung yaptim ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!